Pilota Valenciana | Frontón
Secciones

Adrian de Quart completa les semifinals de l'Individual de Frontó

Arian de Quart es va enfrontar a Javi Moro.

Diumenge al frontó de Massalfassar es resolvia qui era el quart jugador que accedia a la ronda de semifinals, després que Pasqual de La Pobla, Adrián de Museros i Alejandro de Paterna és classificaren ja en jornades anteriors.

L’envit clau per a completar el quadre de semifinals enfrontava al jugador de Massalfassar, Javi Moro contra Adrián de Quart. La partida estava condicionada perquè a Adrián tenia prou en arribar a puntuar, es dir, a fer-ne 35, tot i aixó, jugar contra el que és l’actual campió, a sa casa, i arribar a 35 és una tasca molt difícil a l’abast de pocs jugadors. En aquest cas, el jugador de Quart de Poblet, després d’una intensa partida, arribava al punt somniat, el 35, i fins i tot a 39, quan Javi aconseguia una victòria amb dos punts d’avantatge, que li servia per a despedir-se d’aquesta edició de l’Individual amb una victòria davant dels seus seguidors.
Pel que fa a les semifinals, ja completades, enfrontaran, per una banda a Pasqual de La Pobla, que ha sigut el millor del grup A contra Adrián de Quart, segon classificat al B. D’altra banda, l’altra semifinal enfrontarà, en aquesta màxima categoria, a Adrián de Museros, segon classificat del grup A contra Alejandro de Paterna, millor jugador del grup B, i clar aspirant al títol per la gran temporada desenvolupada.

Un contenido de:
ElDesmarque

Lunes, 13 de noviembre de 2017. 09:46
Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *