Es Noticia
Cheste acull la presentació de les finals Individuals de frontó "President de la Generalitat"

Cheste acull la presentació de les finals Individuals de frontó "President de la Generalitat"

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Cheste acull la presentació de les finals Individuals de frontó.
Cheste acull la presentació de les finals Individuals de frontó.

El saló de plenaris de Cheste va ser el lloc escollit per a la presentació de les finals del Campionat Individual de frontó “Trofeu President de la Generalitat Valenciana”. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde del municipi, José Morell, del regidor d’esports i la delegada d’hisenda, el vicepresident de l’àrea de frontó, Daniel Novejarque i de tots els protagonistes de les finals individuals de l’edició número 31 d’aquest campionat oficial.

José Morell va mostrar la seua satisfacció perquè després de dos anys les finals tornen a un frontó tan destacat per a aquesta modalitat com és el “Barón de Cheste”. A més va destacar que porten esponsoritzant al jugador Adrián de Museros i al llarg de l’any estan tractant de donar activitat de pilota amb partides de festes importants.
Per la seua banda el vicepresident de la FPV va assenyalar que les finals d’enguany seran molt competitives i que arribaven pesos pesats com són els finalistes de la categoria especial, i veterans com Toni Costa, de les categories d’entre setmana. Durant la presentació dels finalistes també es va signar el conveni entre la Federació i l’ajuntament pel qual s’ha fet possible la disputa de les finals del mà a mà.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando