Pilota Valenciana | Raspall | Final Individual
Secciones

Iván, Rafa, Vicent i David jugaran les semifinals del Sub-18 de raspall

Rafa Pla en acció.

Divendres que ve 8 de desembre es disputaran les semifinals de la competició en el trinquet de la Llosa de Ranes. Els jugadors d’Ontinyent, Alzira i Xeraco lluitaran per aconseguir aquest títol

En el trinquet de Piles es van jugar els quarts de final del XII Individual sub-18 de raspall, guanyant aquestes eliminatòries Iván d’Ontinyent, Vicent de Xeraco, Rafa d’Alzira i David de Xeraco que jugaran les semifinals i finals en el trinquet de la Llosa de Ranes. Les semifinals seran divendres que ve 8 de desembre en el trinquet de la Llosa de Ranes, que s’omplira de futur amb algunes de les principals promeses de la modalitat.
En les partides de quarts de final, Iván d’Ontinyent guanya a Aarón de Lloc Nou, subcampió de 2016, per 25 a 5. Vicent de Xeraco va aconseguir guanyar 25 a 10 a Ramón de Sumacárcer. Rafa d’Alzira guanya a Nicolás de Bicorp per 25 a 5 i David de Xeraco va guanyar per 25 a 10 a Saúl de Muro d’Alcoi, en quatre partides on cada jugador va utilitzar les seues armes per intentar arribar a les semifinals. A partir de les 10 hores, es jugara la primera semifinal divendres que ve en la Llosa de Ranes, una partida de gran nivell que enfrontara a Rafa d’Alzira contra Vicent de Xeraco. La segona semifinal es jugara a partir de les 12 hores, partida que enfrontarà Iván d’Ontinyent contra David de Xeraco, la revelació del campionat.
Les finals es disputaran el dimarts 12 de desembre a partir de les 16:30 hores en el trinquet de la Llosa de Ranes.
 

Un contenido de:
ElDesmarque

Jueves, 07 de diciembre de 2017. 16:36
Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *