Es Noticia
La Pilota Valenciana esport estrela en Expojove

La Pilota Valenciana esport estrela en Expojove

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Expojove promociona la pilota.
Expojove promociona la pilota.

El stand de pilota valenciana està sent un dels més visitats pels centenars de xiquets i xiquetes que visiten la fira aquests dies per a conèixer a Campions del Món, Campiones d’Europa i els millors jugadors d’escala i corda i raspall

La Federació de Pilota Valenciana un any més està en la fira de Paterna en Expojove, en l’Àrea d’esports, on al costat d’altres esports ofereixen activitats i tallers a tots els visitants… En el stand de pilota valenciana es poden conèixer de primera mà a Campions del Món (enguany han passat Pere Roc de Benidorm, Santi de Finestrat, Martínez del Campello, Puchol II de Vinalesa, Nacho de Beniparrell, Bueno de Meliana,..) o campiones d’Europa absolutes (Ana Belén de Borbotó, Mónica de Massamagrell..), figures de llegenda del nostre esport autòcton (Álvaro de Faura, Waldo d’Oliva, Moro d´Alcàntera del Xúquer…), les figures de la temporada de la modalitat de raspall i escala i corda (Soro III de Massamagrell, Félix de Dénia, Ian de Senyera, Moltó de Barxeta, Fageca,…), o campiones d’Europa de categories inferiors (Irene de Massamagrell, Adriana de València, Amparo de Moncada, Mar de Bicorp, Victoria de València..), algunes de les millors jugadores de raspall (Ana i Noelia de Beniparrell) campions de raspall en cadira de rodes (Julio d’Oliva i Salva Alquería), les campiones de galotxa del club de Borbotó, gran tècnics de les seleccions (Pasqual, Vicent Molines..). A més moltes escoles que han passat a fer exhibicions (Oliva, Bellreguard, Alzira, Santa Anna Oliva, Picanya, València, Nàquera, Riba-roja, Massalfassar, Ontinyent, Foios, Moixent, Alcàsser, Quatretonda, Meliana, Marquesat, Borbotó...).
La pilota és un esport on els valors, esport, igualtat, competició es poden descobrir de forma natural a poc a poc coneixent les diferents modalitats. Aquesta temporada s’han preparat unes pistes de raspall i frontó valencià on els més joves han gaudit coneixent i gaudint al costat de les grans figures del nostre esport autòcton. Durant aquests dies s’han jugat més 600 partides en les pistes esportives. A més de la mà de col·laboradors de la pilota valenciana, els xiquets i xiquetes s’han pogut portar postals amb dedicatòries especials dels seus ídols esportius, regals com gorres, borses de les empresses Edicom i Caixa Popular. Han aconseguit entrades per al trinquet de Pelayo… I han estat en tot moment al costat de professionals de l’educació física i de la formació... Un projecte que potencia fa uns anys un jove d’Alzira, Enrique Castillo, gran amant del nostre esport autòcton i de l’educació física i que la Federació de Pilota al costat de tots els estaments de la pilota està potenciant. Ens queden dos dies per a seguir gaudint de l’esport i dels valors de l’esport. T’apuntes?
 

A Alcàsser contínua la Lliga d'escala i corda de tecnificació

Jornada clau la que es disputara aquesta vesprada en el trinquet de “l´Horta sud” que decidirà quins equips poden jugar les finals
Després de tres jornades de competició de la XIV Lliga cadet de tecnificació d’escala i corda, l’equip de Vila-real, és l’únic equip invicte, ja que ha aconseguit guanyar les seus tres primeres partides. La formació de València va caure en l’última jornada el que ha igualat molt la classificació entre els equips de la part baixa. La formació de Petrer va aconseguir una victòria de mèrit que li ha aupat a la segona plaça. Aquesta vesprada els equips de Pedreguer i Moncada s’enfronten entre ells el que suposa una gran final per a poder seguir amb opcions de passar a les finals del dia 6 de gener. La segona partida de la jornada enfronta al segon i tercer de la classificació, el que aconseguisca els tres punts pot tenir quasi assegurat una plaça en una de les finals. La tercera partida enfrontara al capdavanter, l’equip de Vila-real i a l’equip d’Alcàsser, quart, en una partida molt important també per als dos equips. Pel que les tres partides són autèntiques finals per als participants d’aquesta edició.
Partides de la quarta jornada de la XIV Lliga cadet de tecnificació d’escala i corda, dimarts 2 de gener, trinquet d’Alcàsser:  - 17 hores. Moncada (Raúl d’Ondara, Juan Carlos de Montserrat i Rubén de Silla) contra Pedreguer (Joan d’Orba, Guillem Alginet i Vicent de Xàbia)
- 18 hores. València (Quique de la Pobla de Vallbona, Dani de Museros i Lluís d´Algimia contra Petrer (Álex de Petrer, Francisco de Petrer i Salva de la Pobla de Vallbona)
- 19 hores. Alcàsser (Vicent de Massamagrell, Jorge Bonrepòs i Óscar de la Pobla de Vallbona) contra Vila-real (Miguel d´Algimia, Alex d’Onda i Diego d’Onda)
Classificació de la XIV Lliga cadet de tecnificació d’escala i corda: 
1º - Vila-real (Miguel d´Algimia, Alex d’Onda i Diego d’Onda) - 9 pts
2º - Petrer (Álex de Petrer, Francisco de Petrer i Salva de la Pobla de Vallbona) - 6 pts
3º - València (Quique de la Pobla de Vallbona, Dani de Museros i Lluís d´Algimia) - 5 pts
4º - Alcàsser (Vicent de Massamagrell, Jorge Bonrepòs i Óscar de la Pobla de Vallbona) - 4 pts
5º - Moncada (Raúl d’Ondara, Juan Carlos de Montserrat i Rubén de Silla) - 3 pts
6º - Pedreguer (Joan d’Orba, Guillem Alginet i Vicent de Xàbia) - 0 pts
Resultats de les partides de la tercera jornada de la XIV Lliga cadet de tecnificació d’escala i corda: 
- Moncada (Raúl d’Ondara, Juan Carlos de Montserrat i Rubén de Silla) - 60 - València (Quique de la Pobla de Vallbona, Dani de Museros i Lluís d´Algimia - 40
- Pedreguer (Joan d’Orba, Pau C. Montserrat i Vicent de Xàbia) - 20 - Vila-real (Miguel d´Algimia, Alex d’Onda i Diego d’Onda) - 60
- Petrer (Álex de Petrer, Francisco de Petrer i Salva de la Pobla de Vallbona - 60 - Alcàsser (Vicent de Massamagrell, José I. Alfarp i Óscar de la Pobla de Vallbona) - 35
La competició continuara el dijous 4 de gener en el trinquet del Genovés amb la cinquena jornada de la primera fase de la competició.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando