Es Noticia
Emoció màxima en la XIV Lliga d'escala i corda de tecnificació

Emoció màxima en la XIV Lliga d'escala i corda de tecnificació

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Joan d'Orba en acció.
Joan d'Orba en acció.

La quarta jornada de competició disputada en el trinquet d’Alcàsser ha deixat una última jornada d’infart, on tots els equips tenen opcions de jugar les finals si aconsegueixen els tres punts

La XIV Lliga cadet de tecnificació d’escala i corda, després de les victòries dels equips de Pedreguer, Petrer i Alcàsser han deixat la classificació de la primera fase súper emocionant a falta d´una jornada per a saber que equips lluitaran per les finals dissabte que ve dia 6 de gener. En el duel dels equips que tancaven la taula, l’equip de Pedreguer va aconseguir la seua primera victòria davant l’equip de Moncada que deixa tot obert per a última jornada. Petrer va aconseguir una victòria molt important davant l’equip de València, que el deixa segon en la classificació. En la partida que tancava la vesprada, l’equip d’Alcàsser va aconseguir una gran victòria davant l’equip de Vila-real que estava invicte fins a la quarta jornada. La jornada de demà dijous 4 de gener en el trinquet del Genovés serà espectacular i tots els equips poden jugar les finals.
Resultats de les partides de la quarta jornada de la XIV Lliga cadet de tecnificació d’escala i corda, dimarts 2 de gener, trinquet d’Alcàsser: 
- Moncada (Raúl d’Ondara, Juan Carlos de Montserrat i Rubén de Silla) - 30 - Pedreguer (Joan d’Orba, Guillem Alginet i Vicent de Xàbia) - 60
- València (Quique de la Pobla de Vallbona, Dani de Museros i Lluís de Algimia – 40 - Petrer (Álex de Petrer, Francisco de Petrer i Salva de la Pobla de Vallbona) - 60
- Alcàsser (Vicent de Massamagrell, Jorge Bonrepòs i Óscar de la Pobla de Vallbona) – 60 - Vila-real (Miguel d´Algimia, Alex d’Onda i Diego d’Onda) - 45
+Classificació de la primera fase de la XIV Lliga cadet de tecnificació d’escala i corda: 
1º - Vila-real (Miguel d´Algimia, Alex d’Onda i Diego d’Onda) - 9 pts
2º - Petrer (Álex de Petrer, Francisco de Petrer i Salva de la Pobla de Vallbona) - 9 pts
3º - Alcàsser (Vicent de Massamagrell, Jorge Bonrepòs i Óscar de la Pobla de Vallbona) - 7 pts
4º - València (Quique de la Pobla de Vallbona, Dani de Museros i Lluís d´Algimia) - 5 pts
5º - Pedreguer (Joan d’Orba, Guillem Alginet i Vicent de Xàbia) - 3 pts
6º - Moncada (Raúl d’Ondara, Juan Carlos de Montserrat i Rubén de Silla) - 3 pts
La competició continuara el dijous 4 de gener en el trinquet del Genovés amb la cinquena jornada de la primera fase de la competició, a partir de de les 17:30 hores.

València epicentre de la promoció de la pilota femenina

La Federació de Pilota Valenciana i l’Ajuntament de València han organitzat un gran campus per a les xiques on han participat més de 90 esportistes que han estat entrenat durant dos setmanes en el trinquet de Pelayo, amb alguns dels millors formadors de la modalitat de raspall: Moro i Moncho. Les jornades han sigut un èxit de participació i les esportistes han quedat molt satisfetes per aquestes activitats de convivència, on han participat dones de les tres províncies. Gràcies al trinquet de Pelayo, Ajuntament de València, Generalitat Valenciana, Diputació de València i a empreses col.laboradores cada dia més dones s’acosten a la pilota per a gaudir jugant a la modalitat de raspall, galotxa, one wall… Aquests dies desenes de jugadores han gaudit de la mà de grans tècnics de la modalitat de raspall. Les participants d’aquesta edició han sigut de València capital, Beniparrell, Meliana, Tavernes Blanques, Montserrat, Laguar, Bicorp, Moixent, Moncada, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Sueca, Petrer, Algimia, Godelleta, Alfarp, Castelló de la Plana, Borbotó, Alfàs del Pi, Alquería de la Comtessa, Bellreguard, Sueca… El Campus-Clinic ha sigut un èxit i segur que hi haurà una nova edició.
 

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando