Es Noticia
Els equips de Vila-real, Petrer, Alcàsser i Pedreguer jugaran les finals de tecnificació

Els equips de Vila-real, Petrer, Alcàsser i Pedreguer jugaran les finals de tecnificació

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Equip de Vila-real lliga cadet e i c 2018
Equip de Vila-real lliga cadet e i c 2018

En el trinquet del Genovés es va tancar la primera fase de la lliga cadet de tecnificació d’escala i corda. Vila-real campió de la primera fase jugara la final absoluta contra Petrer

La primera fase de la XIV Lliga cadet de tecnificació d’escala i corda, es va tancar en el trinquet del Genovés amb partides molt igualades i molta emoció. Van aconseguir la victòria en l’última jornada els equips de Petrer, Vila-real i Pedreguer, que van aconseguir punts molt importants per a aconseguir els seus objectius, arribar a les finals. Petrer va guanyar la seua partida amb comoditat a l’equip de Moncada, certificant la calssificació per la gran final. Vila-real per la seua banda va haver de barallar molt davant l’equip de València, per a classificar-se per a la gran final i quedar campió de la primera fase. En l’última partida de la jornada, l’equip de Pedreguer va donar la campanada guanyant al tercer classificat en una partida molt disputada per a jugar la final per la tercera plaça.
Resultats de la 5ª jornada de la primera fase de la XIV Lliga cadet de tecnificació d’escala i corda:  - Petrer (Álex de Petrer, Francisco de Petrer i Salva de la Pobla de Vallbona) - 60 - Moncada (Raúl d’Ondara, Juan Carlos de Montserrat i Rubén de Silla) - 20
- Vila-real (Miguel d´Algimia, Alex d’Onda i Diego d’Onda) - 60 - València (Quique de la Pobla de Vallbona, Dani de Museros i Lluís d´Algimia) - 45
- Pedreguer (Joan d’Orba, Guillem Alginet i Vicent de Xàbia) - 60 - Alcàsser (Vicent de Massamagrell, Jorge Bonrepòs i Óscar de la Pobla de Vallbona) - 45
Classificació final de la primera fase de la XIV Lliga cadet de tecnificació d’escala i corda:  1º - Vila-real (Miguel d´Algimia, Alex d’Onda i Diego d’Onda) - 12 pts
2º - Petrer (Álex de Petrer, Francisco de Petrer i Salva de la Pobla de Vallbona) - 12 pts
3º - Alcàsser (Vicent de Massamagrell, Jorge Bonrepòs i Óscar de la Pobla de Vallbona) - 7 pts
4º - Pedreguer (Joan d’Orba, Guillem Alginet i Vicent de Xàbia) - 6 pts 5º - València (Quique de la Pobla de Vallbona, Dani de Museros i Lluís d´Algimia) - 5 pts
6º - Moncada (Raúl d’Ondara, Juan Carlos de Montserrat i Rubén de Silla) - 3 pts
Demà dissabte 6 de gener es jugaran les finals en el trinquet d’Alcàsser. A partir de les 10:30 hores, es jugara la final per la tercera plaça que enfrontara als equips d’Alcàsser i Pedreguer. A les 11:30 hores, jugaran la final absoluta els equips de Vila-real i Petrer.

És presenta la Copa Generalitat de Frontó

Arranca una nova edició de la Copa Generalitat i el fa amb una novetat important, com és el canvi de modalitat respecte de l’edició anterior. De la perxa, variant a la que és disputava la Copa en 2017, passem enguany al frontó, en la seua versió per parelles. S’arribava a un acord per a que cada any la copa és disputara a una modalitat diferent, amb el següent ordre: 2018 frontó, 2019 raspall, 2020 palma, 2021 escala i corda, 2022 llargues, 2023 galotxa i 2024 perxa, a partir d’ahi, tornaria la roda a començar.
Per tant, és planifica ja per a les següents temporades una copa s’ha anat adaptant a les demandes dels clubs fins arribar al format actual. L’edició d’enguany és presentarà el pròxim dilluns, dia 8 de gener a partir de les 20.00 hores i a la seu federativa, on a banda del propi acte de presentación es farà el pertinent sorteig. A més, al finalitzar l’acte es servirá un vi d’honor per als representants dels clubs que s’acosten.
Per categories, els equips que participaran enguany seran els següents: Senior: Parcent, Bicorp, Alfara de la Baronia, Benidorm, La Pobla de Vallbona, Sella, Quart de les Valls i Murla. Pel que fa a la categoria juvenil estarà integrada pels representants del següents clubs: Beniparrell, Benidorm, Vinalesa, Bicorp, Meliana, Sella, Montserrat i Marquesat.
Com sempre, la competició és desenvoluparà amb el sistema de copa, arrancant des de quarts i amb eliminatòries que es resoldran a anada i tornada al frontó de cada equip.
Apareixen com a favorits els equips provinents del frontó, com és lògic, cas de la Pobla de Vallbona o de Quart de les Valls, que compten en les seues files amb autèntics especialistes de les tres parets.
 
 

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando