Pilota Valenciana | Escala i Corda | LLiga Tecnificació Final
Secciones

Álex, Francisco i Salva campions de la Lliga de tecnificació a Alcàsser

Finalistes lliga cadet i autoritats

El trinquet d’Alcàsser ha gaudit de dos partides de gran nivell per a tancar la competició. La gran final ha sigut una partida espectacular, intensa i molt emocionant, on els dos equips han tingut les seues opcions després de realitzar remuntades, però al final després de la igualada a 55, l’equip de Petrer s’ha coronat com a nou rei de la categoria de tecnificació. La final per la tercera plaça ha sigut disputada però l’equip guanyador ha estat més fi sumant quasi tots els jocs de la mateixa per a guanyar per un marcador massa gran després de la partida disputada. Tots els jugadors finalistes han demostrat la seua evolució en aquesta jornada final de promoció.

Resultats de les finals de la XIV Lliga cadet d’escala i corda, disputades en el trinquet d’Alcàsser.
Final absoluta:
- Petrer (Álex de Petrer, Francisco de Petrer i Salva de la Pobla de Vallbona) - 60 - Vila-real (Miguel d´Algimia, Alex d’Onda i Diego d’Onda) - 55
Final per la tercera plaça:
- Pedreguer (Joan d’Orba, Guillem Alginet i Vicent de Xàbia) - 20 - Alcàsser (Vicent de Massamagrell, Jorge Bonrepòs i Miramebell i Óscar de la Pobla de Vallbona) - 60
Classificació final de la XIV Lliga cadet de tecnificació d’escala i corda: 1º - Petrer (Álex Petrer-Francisco Petrer-Salva Pobla de Vallbona)
2º - Vila-real (Miguel Algimia-Alex Onda-Diego Onda)
3º - Alcàsser (Vicent Massamagrell-Jorge Bonrepòs i Mirambell-Óscar Pobla de Vallbona
4º - Pedreguer (Joan Orba-Guillem Alginet-Vicent Xàbia)
Han lliurat els trofeus i medalles els vicepresidents de la Federació de Pilota valenciana, Pedro López i Juan Contreras, al costat de l’Alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell, Rosella Antolí. La pròxima competició de tecnificació serà de la Lliga juvenil de tecnificació d’escala i corda que començara divendres que ve 12 de gener en el trinquet Eusebio de Sueca.

Un contenido de:
ElDesmarque

Sábado, 06 de enero de 2018. 14:06
Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *