Es Noticia
Álex, Francisco i Salva campions de la Lliga de tecnificació a Alcàsser

Álex, Francisco i Salva campions de la Lliga de tecnificació a Alcàsser

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Finalistes lliga cadet i autoritats
Finalistes lliga cadet i autoritats

El trinquet d’Alcàsser ha gaudit de dos partides de gran nivell per a tancar la competició. La gran final ha sigut una partida espectacular, intensa i molt emocionant, on els dos equips han tingut les seues opcions després de realitzar remuntades, però al final després de la igualada a 55, l’equip de Petrer s’ha coronat com a nou rei de la categoria de tecnificació. La final per la tercera plaça ha sigut disputada però l’equip guanyador ha estat més fi sumant quasi tots els jocs de la mateixa per a guanyar per un marcador massa gran després de la partida disputada. Tots els jugadors finalistes han demostrat la seua evolució en aquesta jornada final de promoció.

Resultats de les finals de la XIV Lliga cadet d’escala i corda, disputades en el trinquet d’Alcàsser.
Final absoluta:
- Petrer (Álex de Petrer, Francisco de Petrer i Salva de la Pobla de Vallbona) - 60 - Vila-real (Miguel d´Algimia, Alex d’Onda i Diego d’Onda) - 55
Final per la tercera plaça:
- Pedreguer (Joan d’Orba, Guillem Alginet i Vicent de Xàbia) - 20 - Alcàsser (Vicent de Massamagrell, Jorge Bonrepòs i Miramebell i Óscar de la Pobla de Vallbona) - 60
Classificació final de la XIV Lliga cadet de tecnificació d’escala i corda: 1º - Petrer (Álex Petrer-Francisco Petrer-Salva Pobla de Vallbona)
2º - Vila-real (Miguel Algimia-Alex Onda-Diego Onda)
3º - Alcàsser (Vicent Massamagrell-Jorge Bonrepòs i Mirambell-Óscar Pobla de Vallbona
4º - Pedreguer (Joan Orba-Guillem Alginet-Vicent Xàbia)
Han lliurat els trofeus i medalles els vicepresidents de la Federació de Pilota valenciana, Pedro López i Juan Contreras, al costat de l’Alcaldessa de Bonrepòs i Mirambell, Rosella Antolí. La pròxima competició de tecnificació serà de la Lliga juvenil de tecnificació d’escala i corda que començara divendres que ve 12 de gener en el trinquet Eusebio de Sueca.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando