Es Noticia
Emoció fins a l'últim quinze en el sub-23 de raspall femení

Emoció fins a l'últim quinze en el sub-23 de raspall femení

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Victoria de Valencia.
Victoria de Valencia.

Ana de Beniparrell i Fanni de Beniarbeig campiones de la primera fase del sub-23 de raspall. Aida de Moixent i Noelia de Beniparrell perden el tren de la gran final en l’últim joc de la partida, després d’una partida espectacular.

 
El sub-23 va tancar la gran jornada de raspall femení, amb dos partides amb punts molt importants en joc per a saber que equips jugarien cada final, i el colofó va ser increïble. Quatre equips tenien opcions de jugar la gran final en l’última jornada. Ana Sanchis de València i Amparo de Moncada que no van jugar anaven primeres i necessitaven que una de les seues perseguidores perderen en una de les seues partides de l’última jornada. En la primera partida s’enfrontaven Anabel de Tavernes Blanques i Myriam d´Alquería d´Asnar contra Ana de Beniparrell i Fanni de Beniarbeig.
Les primeres estaven eliminades, encara que van tractar de donar una bona imatge i van guanyar el primer joc de la partida, amb una bona actuació d´Anabel. Però Ana i Fanni a poc a poc es van soltar i van aconseguir guanyar els següents cinc jocs per a certificar la seua classificació a la gran final i aconseguir el títol de campiones de la primera fase. La partida que va tancar la jornada va ser impressionant, una partida de gran nivell, dura i llarga, amb quinzes molt barallats.
L’equip d’Aida de Moixent i Noelia de Beniparrell, necessitava la victòria per a jugar la gran final i va començar guanyant el primer joc de la partida però Victòria de València i Joana de Tavernes Blanques van demostrar en el primer joc que anaven a barallar la partida, 8 val es van donar, 4 per equip. Els dos equips guanyaven el traure, encara que l’equip d’Aida, sempre li costava més guanyar el joc. La partida arriba al 20 iguals, i en aqueix moment la pressió els va pesar més a Aida i Noelia, guanyant l’últim joc Victoria i Joana, després d’una partida molt completa de les quatre jugadores.
Resultats de l’última jornada de la primera fase, Trinquet Alcàsser:  Circuit sub-23 de raspall.  - Ana Puertes CPV Beniparrell i Fanni CPV Beniarbeig-El Verger – 25 - Anabel CPV Borbotó i Myriam CPV Alquería d´Asnar - 5
- Aida CPV Borbotó i Noelia CPV Beniparrell – 20 - Victoria CPV Rafelbunyol i Joana CPV Tavernes Blanques - 25
- Classificació final de la primera fase del Circuit sub-23 de raspall:  1º - Ana Puertes CPV Beniparrell - Fanni CPV Beniarbeig-El Verger – 9 pts  2º - Ana Sanchis CPV Borbotó - Amparo CPV Borbotó – 8 pts  3º - Aida CPV Borbotó - Noelia CPV Beniparrell – 7 pts  4º - Victoria CPV Rafelbunyol - Joana CPV Tavernes Blanques – 6 pts 5º - Anabel CPV Borbotó – Myriam CPV Alquería d´Asnar – 0 pts
Dissabte que ve 17 de febrer, jugaran la final absoluta els equips d’Ana Puertes i Ana Sanchis, mentre que la final per la tercera plaça la jugaran els equips d’Aida i Victoria, que serà la revenja de la partida disputada aquest dissabte.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando