Es Noticia
Guadassuar acull demà la sèptima jornada de la Lliga Bankia de Raspall

Guadassuar acull demà la sèptima jornada de la Lliga Bankia de Raspall

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Seve.
Seve.

El trinquet de Guadassuar acollirà demà dimecres per la vesprada a partir de les 16:45 hores,  la sèptima jornada de la vint-i-cinc edició de la Lliga Professional Bankia de Raspall – Trofeu Diputació de València. Un duel de gran rellevància que enfrontarà als líders de la competició, el trio de Ian, Canari i Ricardet (Ajuntament de Senyera) front a la formació de Marrahí, Seve i Raúl (Ajuntament de Castelló de la Ribera).

 
L’equip comandat per Ian, vigent campió de l’Individual Professional, arriba a la cita amb la confiança pels núvols desprès d’un inici de campionat brillant, en el qual han saldat els seus dos compromisos amb dos victòries convincents en les quals han sumat ple de punts. 
Per la seua part, el trio de Marrahi, Seve i Raúl arriben a la confrontació desprès de superar per la mínima, 25 per 20, al trio de Barxeta de Moltó, Tonet IV i Lorja. En total sumen tres punts, ja que en el seu debut en la competició van aconseguir sumar un punt al arribar a 20, un duel que també va estar molt disputat i en el qual van veure com se’ls escapava la victòria quan ja l’acariciaven.
La competició continuarà divendres i dissabte als trinquets de Piles i la Llosa de Ranes, respectivament:
Piles – Moltó, Tonet IV i Lorja (Ajuntament de Barxeta) contra Guadi, Brisca i Miravalles (Ajuntament de la Llosa de Ranes)
Llosa de Ranes – Sergio, Coeter II i Néstor (Ajuntament del Genovès) contra Montaner, Sanchis i Gabi (Ajuntament d’Almiserà)
La classificació de la fase regular de la Lliga, una vegada cada equip ha disputat dos partides és la següent:
1º - Ian, Canari i Ricardet (Aj. Senyera) – 6 punts
2º - Moltó, Tonet IV i Lorja (Aj. Barxeta) – 4 punts
3º - Sergio, Coeter II i Néstor (Aj. Genovés) – 3 punts
4º - Marrahí, Seve i Raúl (Aj. Castelló de la Ribera) – 3 punts
5º - Montaner, Sanchis i Gabi (Aj. Almiserà) – 2 punts
6º - Guadi, Brisca i Miravalles (Aj. Llosa de Ranes) – 0 punts

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando