Es Noticia
Les finals de l’Individual Autonòmic de Raspall el dissabte en Oliva

Les finals de l’Individual Autonòmic de Raspall el dissabte en Oliva

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Joanjo del CPV Oliva optarà al titòl de la divisió de plata
Joanjo del CPV Oliva optarà al titòl de la divisió de plata

El pròxim dissabte 17 de febrer el trinquet municipal d’Oliva serà el lloc escollit on es jugaran les finals de la setena edició del Campionat Autonòmic Individual de Raspall.

En el cas de la màxima categoria, el jugador Perales del CPV Fenollet afrontarà el que es el seu torneig preferit, ja que ha disputat les finals de les sis edicions anteriors, proclamant-se campió en les tres últimes. En la partida del dissabte s’enfrontarà a un company de club com es Raul de Beniganim, amb qui juga les competicions de clubs. A les 18 hores està prevista està partida, que tancarà el programa de les finals.
Pero serà la final de tercera la que obrirà la jornada, ja que a les 16 hores estan citats Felip del CPV Massalfassar i Carlos del CPV Rafelbunyol. En mig d’aquestes partides, al voltant de les 17 hores, el jugador local Joanjo, del CPV Oliva, i Alex del CPV Polinyà del Xuquer, es jugaran el titòl de campió en la divisió de plata.
Finals 7é Campionat Autonòmic Individual de Raspall
Trinquet d’Oliva - 17 de febrer de 2018
Tercera - 16 h. Felip CPV Massalfassar / Carlos CPV Rafelbunyol
Segona - 17 h. Joanjo CPV Oliva / Alex CPV Polinyà del Xuquer
Primera - 18 h. Perales CPV Fenollet / Raul CPV Fenollet
 

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando