Pilota Valenciana | Previa Final Escala i Corda de la Lliga Bankia
Secciones

La Final de la Lliga Bankia comença este dimarts

El títol es decidirà diumenge.

El títol per equips més important de la temporada en la modalitat d'aire es decidirà diumenge que ve en el trinquet Pelayo, però la final de la Lliga Bankia d'escala i corda comença este dimarts, 13 de març, amb la tradicional presentació que tindrà lloc en l'Edifici Mesquita de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport (10.00 hores).

L'acte estarà presidit pel director general de l'Esport de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, que estarà acompanyat pel Director Corporatiu Territorial de Bankia a València i Castelló, Jaime Casas, i pel president de la Fundació per la Pilota Valenciana, José Daniel Sanjuan. Així mateix, els sis finalistes estaran a la disposició dels mitjans de comunicació per a realitzar les primeres declaracions conjuntes.

Benidorm vs Vila-real

L'equip de Benidorm de Pere Roc II, Jesús i Carlos va superar en la primera semifinal al representatiu de la ciutat de València de Soro III i Santi per 60-40, en partida que es va disputar el passat dia 3 de març en el trinquet de Pedreguer. El cartell de la final es va acabar de concretar ahir a Vilamarxant on la formació de Vila-real de Francés, Javi i Bueno va superar a la de Vinalesa de Puchol II i Nacho per 60-45.

Moltó, Tonet IV i Lorja primers finalistes de la Lliga Bankia de Raspall – Diputació de València

L’equip de Barxeta de Moltó, Tonet IV i Lorja és el primer equip finalista de la vint-i-cinc edició de la Lliga Bankia de Raspall Professional – Trofeu Diputació de València, al superar el diumenge en la primera semifinal al trio del Genovés de Sergio, Coeter II i Néstor pel resultat de 25 per 15. 
L’equip comandat per Moltó va aconseguir el pas a la final, desprès de remuntar una semifinal que se’ls havia ficat força complicada degut a un inici dolent de partida. En un vist i no vist, els blaus es van col·locar dos jocs per davant, 10 per cap. En el primer joc, el trio de Sergio, Coeter II i Néstor va trencar el dau dels seus rivals degut a les imprecisions dels primers i a la veterania de Coeter que va aconseguir tirar dos pilotes a la galeria. Mentre que en el segon joc va ser el torn de Sergio que junt a l’encert de Néstor van fer que s’anotaren ràpidament el segon parcial.
Ja en el tercer joc es va produir la reacció dels rojos que van estrenar el seu caseller. Però el joc determinant va ser el quart, en el qual Sergio i els seus companys van desaprofitar un Val, fet que els va permetre als rojos anotar-se posteriorment el joc i certificar la igualada a 10. En els següents dos jocs, cada equip va sumar des del dau, 15 iguals.
Els dos últims jocs de la partida van caure del costat roig degut a la seua major pegada, encara que Sergio ho va intentar en tot moment i va realitzar algunes jugades de gran mèrit que van provocar alguns dels majors aplaudiments del matí a Xeraco.
La configuració del cartell de la final es definirà aquest pròxim dissabte dia 17 de Març en el trinquet de la Llosa de Ranes, on es disputarà la segona semifinal que enfrontarà al trio representatiu de l’Ajuntament de Senyera de Ian, Canari i Ricardet front a l’equip local de Guadi, Brisca i Miravalles.

Un contenido de:
ElDesmarque

Lunes, 12 de marzo de 2018. 12:09
Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *