Es Noticia
Domini de la Safor a l'Autonòmic Diputació de Raspall

Domini de la Safor a l'Autonòmic Diputació de Raspall

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Waldo en el 35é Campionat Autonòmic de Raspall
Waldo en el 35é Campionat Autonòmic de Raspall

La segona jornada del 35é Campionat Autonòmic de Raspall, gran premi Diputació de Valencia, es va disputar el passat cap de setmana, tot i l’adversa climatología, on guanyaren els quatre equips d’aquesta comarca.

En el grup 1 de la máxima categoría les victòries varen ser per a les formacions de la Safor, Piles i Xeraco. En el cas de Xeraco B, la seua partida era una complicada visita al carrer de Bicorp, on s’enfrontava als campions de la pasada temporada, tot i que enguany no poden comptar amb Armando, que no ha entrat en aquest trofeu, ni amb Victor, lesionat del genoll. Els visitants tancaven la partida amb rapidesa, amb un 15 a 40 favorable al Xeraco B. En l’altre enfrontament del grup, la formació de Piles, que es presentaba a la partida amb Waldo, Pau i Baldo, deixava en 20 al Lloc Nou d’en Fenollet, en la partida jugada el diumenge de matí en el trinquet de Piles. Aquest resultat, amb el que sumen els tres punts en joc, els permet quedar en primera posició del grup, un punt per davant del Xeraco B.
Oliva i Xeraco A, els altres dos equips de la comarca de la Safor, sumaren dues victòries en el grup 2 de la categoría absoluta. En el cas d’Oliva, aconseguiren una important victòria a domicili en casa de l’Otos, on deixaren el marcador final en un còmode 15 a 40. Els tres punts que sumen els d’Oliva els permeten assolir el liderat en solitari, amb un total de sis punts guanyats de sis possibles. El Xeraco A, per la seua part, feia valer el fet de jugar en el seu trinquet, i derrotava 40 per 20 al jove equip de Genoves. Amb aquest triomf empata en la segona posició amb els de la Costera.
Classificació 1ª Categoria, grup primer: 1.-CPV Piles - 5 punts 2.-CPV Xeraco B - 4 punts 3.-CPV Bicoroliva A - 2 punts 4.-CPV Fenollet - 1 punt
Classificació 1ª Categoria, grup segon: 1.-CPV Oliva A - 6 punts 2.-CPV Xeraco A - 3 punts 3.-CPV Genoves A - 3 punts 4.-CPV Otos A - 0 punts
 

Les xiques d'Alacant dominen en la Lliga Bankia  d´Elit de raspall femení

L’equip d´Alquería d´Asnar se situa en primera posició després d’aconseguir els tres punts a Borbotó
La competició més important del món femení va començar aquest cap de setmana en la localitat de Borbotó, seu de la primera jornada de la primera fase de la Lliga Bankia d´Elit de raspall femení”, on es van disputar tres partides de gran nivell. La jornada inaugural va començar amb un duel de màxim nivell que va enfrontar als grans dominadors de les competicions de clubs en les últimes edicions, Bicorp i Beniparrell. La partida va ser de gran nivell i la reballà va decidir el guanyador de la mateixa, encara que es va poder presenciar quinzes i moments de gran baralla entre dos equips molt bé armats, amb grans jugadores com a Mar, Victoria o les germanes Puertes, Ana i Noelia. Després de la igualada a 35, l’equip de Bicorp va aconseguir la victòria i els seus dos primers punts, ja que Beniparrell va aconseguir sumar un punt. L’equip d´Alquería d´Asnar va aconseguir els tres punts i una victòria per quatre jocs d’avantatge que el situen com a capdavanter. Erika segueix demostrant que en poc temps es va a convertir en una de les millors jugadores de la modalitat, al costat de la seua companya Myriam van superar a l’equip de Tavernes Blanques, integrat per les germanes Marta i Joana, que es van mostrar nervioses en el carrer de Borbotó i que es van veure superades per les xiques de la província d’Alacant. El derbi entre els dos equips de Borbotó, el va guanyar el primer equip de la pedania, encara que van patir per a doblegar a l’equip de Borbotó B. Aida va jugar amb Irene que debuta en la màxima categoria, al estar lesionada Ana Sanchis. Anabel i Amparo, amb el seu ofici i saber estar van sumar els tres punts en una partida molt disputada en la qual va poder donar-se una gran sorpresa, després del 25 a 30, i val i 30 a favor de Borbotó B. Però Anabel i Amparo van superar aquest moment per a no perdre punts en aquesta primera jornada.
Resultats de la 1ª jornada de la Lliga Bankia d’Elit de raspall femení: 
- Turisme Rural Bicorb I - 40 - Ajuntament de Beniparrell - 35 
- Alquería d´Asnar - 40 - Tavernes Blanques - 20 
- Borbotó A - 40 - Borbotó B - 25
Classificació Lliga Bankia d´Elit de raspall femení: 
1ª - Alquería Asnar (Erika, Myriam i Laura) - 3 pts 
2ª - Borbotó A (Anabel, Amparo i Mónica) - 3 pts 
3ª - Turisme Rural Bicorp A (Mar, Victoria i Natalia) - 2 pts 
4ª - Ajuntament Beniparrell A (Ana, Noelia i María) - 1 pts 
5ª - Borbotó B (Aida, Ana Sanchis i Irene) - 0 pts 
6ª - Tavernes Blanques (Marta, Joana i Paula) - 0 pts
La pròxima jornada es disputara el diumenge 25 de març, en la localitat de Beniparrell.
 

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando