Pilota Valenciana | Lliga Bankia de raspall - Trofeu Diputació de València
Secciones

Ian i Guadi es juguen la passada a la final 'a casa'

Lliga Bankia de raspall - Trofeu Diputació de València

La segona semifinal de la Lliga Bankia de raspall - Trofeu Diputació de València s'ha presentat este dimecres a l'Ajuntament de la Llosa de Ranes, localitat on es disputarà la partida el pròxim dissabte. L'equip de Senyera, amb Ian, Canari i Ricardet, s'enfrontarà al de la Llosa de Ranes de Guadi, Brisca i Miravalles.

Ian i Guadi han representat a les seues formacions en l'acte i els dos s'han mostrat encantats de jugar-se la passada a la final 'a casa'. En el cas de Guadi, l'expressió és exacta i correcta en un sentit literal perquè el pilotari és natural del municipi de la Costera. Per la seua banda, Ian no és fill del poble però també s'ha format com a pilotari entre les quatre parets del recinte que gestiona Balduino Company.
Tenint en compte esta circumstància, els aspirants a jugar la final consideren que l'escenari no afavorirà a ningú. "Els mitgers dels dos equips estan menys acostumats a ell, però tant Guadi com jo, així com els nostres punters, sí que el tenim molt tocat. És un trinquet neutral", assegura Ian. "Ian i jo ens hem criat en este trinquet. No serà determinant per a ningú", afegeix Guadi.
La formació de Senyera ha accedit a les semifinals després de completar una fase regular quasi perfecta mentre que la de la Llosa de Ranes va aconseguir la quarta posició. Tot i això, el campió individual no es veu favorit. "Quan s'enfrontaren en la fase regular, a més en este mateix trinquet, ells no estaven al nivell que tenen ara. La partida la veig molt igualada", diu Ian.
Guadi considera que, amb l'evident millora del seu equip en les darreres jornades, la victòria és més que una possibilitat. "Hem anat a més i podem ser bons rivals de Ian, que sabem que és el gran campió i que està en un moment de forma magnífic, com també els seus companys. Brisca, Miravalles i jo feia temps que no jugàvem junts i al principi ens va costar acoblar-nos. Vam arribar al límit, pel que fa a les opcions de classificar-nos, però vam saber reaccionar. La bona relació entre els tres ha estat clau", comenta.
A més del bon rendiment del seu equip, Guadi té una altra arma per a intentar arribar a la final: "Portar el nom del meu poble en la meua esquena és una gran motivació per a mi. Vull donar les gràcies per esta confiança que m'ha atorgat l'organització i l'Ajuntament de la Llosa de Ranes", explica.
La presentació ha estat presidida per l'alcalde la Llosa de Ranes i diputat provincial per València, Evarist Aznar, qui ha destacat la importància de la jornada que tindrà lloc el dissabte. "És un esdeveniment esportiu de primera magnitud i per al poble de la Llosa de Ranes és un honor acollir-ho. A més voldria destacar que la sessió començarà amb una partida de xiques. És molt important la participació de les dones en la pilota així com fomentar la igualtat", ha dit.
El primer edil també ha volgut convidar a aquells que no són habituals del trinquet que coneguen l'esport dels valencians. "A més de veure un gran espectacle, podran conéixer un esport noble i de cavallers".
En l'acte també ha participat el president de la Fundació per la Pilota Valenciana i de la Federació, José Daniel Sanjuan, qui també ha assegurat trobar-se "com a casa. Ací tenim escola de tecnificació i del Cespiva, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament. Vull felicitar als dos equips pel gran campionat que estan fent".

Els jugadors de El Puig destaquen en la 2ª fase dels JECV de frontó individual

 
El pròxim 25 de març es jugaran les fases finals dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana. L’escola del Puig serà la més destacada amb 11 esportistes.
El cap de setmana passat es disputa la segona fase dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de frontó individual en les localitats de Dénia i Tavernes Blanques. Jugaren prop de 150 esportistes passant a les finals 50 jugadors de les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil, nivell A i nivell B, en les deu categories de competició. Estaran representades 25 escoles en la fase final: Vilallonga, Oliva, Massamagrell, La Murtera, Piles, La Vila, Murla, El Puig, Pedreguer, Ondara, Bellreguard, Beniarbeig-El Verger, Vinalesa, sa Pobla Vallbona, Moixent, Petrer, Orba, Benidorm, Onda i cinc escoles de la ciutat de València (CEIP Fornos, CEIP Tomas de Montañana, IES Patraix, IES Maritim i IES Font Sant Lluís). L’escola que més esportistes ha classificat per a disputar les fases finals d’aquestes competicions és l’escola del Puig, amb 11 esportistes, demostrant el gran treball que realitzen entrenant la modalitat de les tres parets al llarg de tot l’any.
Jugadors classificats per a la fase final Autonòmica (provisional): NIVELL A 
- Categoria benjamí 
Arnau Ondara 
Sergi Oliva 
Jorge El Puig 
Adrián El Puig
- Categoria aleví 
Jesse Piles 
Álex Bellreguard 
Gerard Beniarbeig-El Verger 
Xavi Vinalesa 
Carlos El Puig 
Ferrán la Pobla Vallbona
- Categoria infantil 
Joan Beniarbeig-El Verger 
Xavi Beniarbeig-El Verger 
Abel Moixent 
Hugo El Puig 
Jordi Massamagrell
- Categoria cadet 
Álex Petrer 
Raúl Ondara 
Alberto El Puig 
Efrén El Puig 
Julio El Puig
- Categoria juvenil 
Adrián El Puig 
Jorge Vinalesa 
Saúl El Puig 
Vicent Vinalesa 
Joan Orba 
Luis Benidorm 
Paco Benidorm 
David Orba 
Álex Onda 
Joaquín Tavernes Blanques
NIVELL B 
- Categoria benjamí 
Jordi Vilallonga 
Llorens València-CEIP Rodriguez Fornos 
Alberto Oliva 
Bruno Massamagrell
- Categoria aleví 
Joan M. La Murtera 
Marc A. València-CEIP Tomas de Montañana 
Oliver Piles 
Cristian València-CEIP Tomas de Montañana
- Categoria infantil 
Hugo La Vila 
Iván Murla 
Eloy El Puig 
Javier El Puig
- Categoria cadet 
Ángel Pedreguer 
Hugo A. València-IES Patraix 
Mario València-IES Maritim 
Martin-IES Patraix
- Categoria juvenil 
Adrián A.València-IES Maritim 
Juan València-IES Font 
Pablo València-IES Font 
Kiko La Vila
Les fases finals es jugaran en el poliesportiu de Dénia, diumenge que ve 25 de març.

Un contenido de:
ElDesmarque

Miércoles, 14 de marzo de 2018. 17:46
Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *