Es Noticia
Marquesat dona la campanada en El Corte Inglés de Galotxa

Marquesat dona la campanada en El Corte Inglés de Galotxa

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Marquesat va derrotar al campió Quart en el seu carrer
Marquesat va derrotar al campió Quart en el seu carrer

La jornada pasada l’Ovocity Marquesat va aconseguir una sorprenent victòria en el carrer Valencia de Quart de les Valls en la partida d’El Corte Inglés de Galotxa.

La partida que enfrontava al Kiwa Quart i a l’Ovocity Marquesat el dissabte passat es jugaba en el carrer dels primers, i es tancava amb el resultat de 60 a 70. Els visitants formaven amb el rest Pau, Nando, mitger que va ser determinant en la galotxa, Sopetes i el feridor Benja, que ja li ha pres la mida a ferir al carrer Valencia. Ara el Marquesat ocupa el tercer lloc de la taula, un per davant del quart, Faura. Tot i aquesta derrota, l’equip del Camp de Morvedre manté la primera plaça del grup, tot i que ara compartida amb l’Albuixech empatats a 13 punts. Els d’Albuixech varen acomplir els pronòstics, i guanyaren al Lanzadera Montserrat, afavorits per jugar en casa. Els de la Ribera queden ja fora de les places capdavanteres, en la cinquena plaça de la classificació, tot i faltar-los una partida per jugar. El Faura, per la seua part, està situat en quarta posició, gràcies a guanyar dissabte passat a domicili en casa de l’Electrofassar Massalfassar, on el marcador va quedar 35 a 70 per als del Camp de Morvedre. Per completar la jornada, l’Ajuntament de Beniparrell va guanyar al Caixa Popular Meliana en el carrer dels segons. Julian, Herrera, Luis i Toni deixaren en 40, i en la última plaça, als seus rivals de l’Horta Nord.
Classificació 1ª categoría - 6ª jornada:
1.-Kiwa Quart A - 13 punts
2.-CPV Albuixech A - 13 punts
3.-Ovocity Marquesat A - 11 punts
4.-CPV Faura A - 10 punts
5.-Lanzadera Montserrat A - 8 punts
6.-Ajuntament Beniparrell A - 8 punts
7.-Electrofassar Massalfassar A - 2 punts
8.-Caixa Popular Meliana A - 1 punt

Cauen els liders de la Lliga Bankia de Raspall Femení

La tercera jornada de la Lliga Bankia d’Èlit de Raspall Femení va oferir tres grans partides al trinquet de Bonrepós i Mirambell ahir diumenge.
La primera partida de la vesprada va enfrontar a l’equip local, les germanes Marta i Joana del Carraixet Tavernes Blanques, amb la segona formació del club de Borbotó. Va ser la partida més renyida de la jornada, tot i que el marcador final era de 25 a 40 per al Borbotó B, que forma amb Ana Sanchis i Aida. Amb aquests tres punts per a l’equip de la pedanía de València, abandonen la posició de cua, que mantenen de moment les seues rivals de Tavernes, que encara no han sumat cap punt al seu caseller. En l’enfrontament viscut a continuació l’Ajuntament de Beniparrell deixava en 15 a l’Alqueria d’Asnar, que notava l’absència per lesió de la seua puntera Myriam, i perdia d’aquesta manera la seua primera posició a favor de les germanes Ana i Noelia de l’Horta Sud. Com a colofó de la jornada, la partida entre Bicorp i Borbotó A oferia la sorpresa de la setmana. Ja que la parella de Bicorp, Mar i Victòria, fins ahir primeres classificades empatades a punts amb l’Alqueria, es quedaven en 20 davant el trio de Borbotó format per Anabel, Monica i Amparo.
Ara comença el llarg camí de la lliga regular, ja que es jugaran les set jornades restants de manera consequtiva tots els caps de setmana fins el 3 de juny. Amb els resultats de Bonrepós la classificació de la Lliga Bankia queda de la següent manera:
1.-Ajuntament de Beniparrell A - 7 pts  2.-CPV Borbotó A - 7 pts  3.-Turisme Rural Bicorp A - 5 pts  4.-CPV Alquería d’Asnar A - 5 pts  5.-CPV Borbotó B - 3 pts  6.-Carraixet Tavernes Blanques A - 0 pts

La FPV signarà demà amb Beniparrell la final d'El Corte Inglés

La 43ª edició del Campionat Autonòmic de Galotxa, gran premi El Corte Inglés, viurà la seua final absoluta en el carrer “El Surdo” de Beniparrell.
Demà dimarts, a les 11 hores, l’alcalde de l’Ajuntament de Beniparrell, Salvador Massaroca, i el president de la Federació de Pilota Valenciana, Jose Danial Sanjuan, signaran un nou acord entre les dues entitats, col·laboradores habituals en la promoció de la pilota valenciana. En aquesta ocasió, el motiu de l’acord serà la realització de les finals de l’Autonòmic El Corte Inglés de Galotxa corresponents a les categories de carrer (1ª senior i juvenil, 2ª, 3ª, 4ªA, 4ªB i femenina), en la canxa de pilota de Beniparrell. Aquestes partides, on coneixerem els campions de cada categoría, es disputaran dissabte 14 i diumenge 15 de juliol.
La localitat de l’Horta Sud és una de les més actives en la pilota valenciana, ja que junt a la seua participació clásica en les competicions de galotxa, cal afegir una activa escola d’on han eixit gran valors com el campió del mon amb la Selecció, Nacho Chacon, i també es un dels referents en el raspall femení, sent el club amb major participació d’equips.
 

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando