Es Noticia
Massalfassar continua imparable en l'Autonòmic de Frontó

Massalfassar continua imparable en l'Autonòmic de Frontó

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Trofeu Diputació de València.
Trofeu Diputació de València.

El Trofeu Diputació de València de Frontó per parelles disputava el passat cap de setmana la tercera jornada, en la que la formació de Massalfassar tornava a guanyar i a més, sumant també els tres punts. Amb nou punts en les tres partides disputades és converteix en l’equip a batre en aquesta edició del Campionat. Moro i Alejandro han começat la competició amb molta solvència i aixó és reflecteix en punts al seu caseller.

En aquest cas, els de Massalfassar guanyaven en casa a l’equip de Cheste, que està format per Adrián de Museros i Carlos. A la fí, el resultat que es produïa era de 41 a 28 per als de casa. Els de Cheste són cinquens amb dos punts.
La partida que podria dir-se que ha estat un poc la sorpresa de la jornada és la que es disputava al frontó Municipal de Quart de Poblet. L’equip local, que formen amb Adrián i Arcusa, queia a casa davant el de Museros, que formen, pel moment, Cervera i Lemay, (recordem que Enrique segueix de baixa per una pubàlgia). A més, els de Museros aconseguien els tres punts després de guanyar per 32 a 41. Una victòria que deixa a l’equip de l’Horta Nord en segona posició amb 6 punts, i a Quart de Poblet en quart posició amb 3 punts, aixó sí, éstos últims compten amb una partida menys disputada. A Chera és tancava esta jornada on l’equip de casa, amb Boni i Peluco, no podia fer res davant una fort formació de La Pobla de Vallbona que s’enduia les tres punts amb uns grans Pasqual i Zarzo, que guanyaven per 22 a 41. Els de La Pobla és situen en tercera posició amb 4 punts mentre que els de Chera no han pogut puntuar encara.
Éstos són els líders de la resta de categories:
2ª: Faura, Petrer i Almussafes A
3ª: Tamborí i Tírig
1ª Entre Setmana: Beniparrell i Meliana A
2ª Entre Setmana: Borbotó C i Massalfassar C
3ª Entre Setmana: Socarrades Campanar

Beniparrell, seu de les finals de carrer d'El Corte Inglés

Aquest matí s’ha signat el conveni entre l’Ajuntament de Beniparrell i la Federació de Pilota Valenciana pel qual les finals de carrer del 43é Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeu El Corte Inglés, es jugaran en la localitat de l’Horta Sud.
L’alcalde de Beniparrell, Salvador Masarroca, junt al president de la FPV, Jose Daniel Sanjuan, han estat els representants de les seues corresponents entitats que han fet efectiva la signatura del acord. Junt a ells, el regidor de Cultura i Esports de Beniparrell, José Manuel Puchalt Hernández, així com Vicen Martínez, representant del Club de Pilota de Beniparrell, han estat presents en l’acte oficial pel qual ambdos organismes es comprometen a cel·lebrar les set finals de la competició en carrer, cinc seniors, una juvenil i altra femenina, en el carrer de pilota “El Surdo” de Beniparrell el cap de setmana del 14 i 15 de juliol.
La canxa de Beniparrell, una de les preferides pels equips de la modalitat, tornarà a gaudir d’un gran cap de setmana amb les finals de la competició més nombrosa de la modalitat. Però tot el programa no será exclusivament esportiu, ja que es volen organitzar un parell de jornades formatives. Una dedicada al professorat de secundaria, on explicar-los com introduïr als seus alumnes en el nostre esport, i que tindria lloc a finals de juny. Mentre que l’altra seria 

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando