Es Noticia
Piles i Oliva es classifiquen per a les semis absolutes

Piles i Oliva es classifiquen per a les semis absolutes

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Oliva A.
Oliva A.

En la 35ª edició del Campionat Autonòmic de Raspall, gran premi Diputació de València, aquests equips disputaran la fase final A de primera categoría. Després de les partides de la cinquena jornada de la lliga regular, la formació de Piles, que aconseguia derrotar 30 per 40 al Lloc Nou d’en Fenollet diumenge passat, ja suma 12 punts al seu caseller, el que l’assegura la primera posición del seu grup i entrar en la lliga de semifinals pel títol absolut.

 
El segon classificat, Xeraco B, sumava el diumenge els tres punts davant Bicorp, que enguany s’ha vist castigat per les baixes, i es jugarà la plaça amb el Fenollet en la última jornada de la primera fase.
En el grup segon, l’Oliva també s’ha assegurat jugar la lliga de semifinals absoluta, després de derrotar el cap de setmana passat a l’Otos, passant com a primer de grup. El Xeraco A, segon de la taula, també te ja garantida la plaça, gràcies a la seua victoria 20 a 40 en el trinquet de Genoves davant l’equip de la Costera. Els primers i segons de cada grup, que de moment son Piles, Xeraco B, Oliva A i Xeraco A, jugarien la fase final pel titol absolut, mentre que els tercers i quarts, Fenollet, Bicorp A, Otos A i Genoves A, disputarien la fase final B.
Respecte a la divisió de plata, la primera volta de la lliga regular es va completar el passat cap de setmana. Quedant al capdavant del primer grup Quatretonda A i Caixa Popular Ontinyent A, empatats a 12 punts, mentre que l’Oliva B mana en solitari el segon grup, seguit per La Vall A. Gavarda B i l’Ajuntament de Polinyà A son les formacions que encapçalen els grups de la tercera categoría. En quarta A ho fan el Bicorp C i el Lanzadera Montserrat A, una setmana més. Mentre que en quarta B son el Tapizados Calse Moixent A i el Tamborí de Valencia qui ocupen el primer lloc dels seus corresponents grups de competició.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando