Les finals del Caixa Popular es presenten a la Pobla Vallbona
Secciones

Les finals del Caixa Popular es presenten a la Pobla Vallbona

Julio Palau.

La presentació de les finals de tecnificació es realitzara dijous que ve 17 de maig, a les 20:30 hores, en el saló d’actes de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, on estaran els finalistes, al costat de les autoritats locals, federatives i responsables de Caixa Popular. Estaran presents 12 jugadors procedents de 10 clubs de les tres províncies: Castalla, Agost, Dénia, Beniparrell, Onda, Faura, Marquesat, Alginet, Baronia i Borbotó en el que serà una gran festa de la pilota valenciana amb representació de jugadors d’Alacant, Castelló i València.

 
Les finals es jugaran diumenge que ve 20 de maig, a partir de les 17:30 hores, en la final de promeses Caixa Popular s’enfrontara Yago del CPV Castalla, Natxo del CPV Castalla i Lluís del CPV Agost contra el trio d’Alex Tur del CPV Dénia, Hilari del CPV Beniparrell i Alex Catalan del CPV Onda. En la gran final de la Lliga Dos Caixa Popular, s’enfrontaran Martí I del CPV Faura, Àlex Alandes del CPV Marquesat i Nando del CPV Marquesat contra Julio del CPV Alginet, Javi Font del CPV Baronia i Pablo Salvador del CPV Borbotó.

Trofeu Mancomunitat de Municipis de la Safor, el dimecres

El Trofeu Mancomunitat de Municipis de la Safor torna a alçar el teló i celebra ja vint-i-una edicions amb l’actual, de la qual està a punt de donar-se el tret d’eixida. L’edició d’enguany es presentarà este dimecres 16 de maig en la seu de la Mancomunitat, en un acte que estarà dirigit pel president de l'entitat, Tomàs Ferrandis, que estarà acompanyat per part dels pilotaris participants.  El 'Mancomunitat’ uneix de nou dues competicions. Per una banda, la dels professionals, amb pilotaris escollits d’entre els millors del moment. Per altra, una paral·lela de joves promeses. La primera jornada es disputarà el pròxim dilluns 21 al trinquet de Xeraco.  Durant la presentació es farà pública la composició de les formacions participants i el calendari. Els grans protagonistes estaran a disposició dels mitjans de comunicació.

Un contenido de:
ElDesmarque

Martes, 15 de mayo de 2018. 15:19
Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *