Oliva, Xeraco, Fenollet i Bicorp apunten a les finals del Diputació de Raspall Autonòmic
Secciones

Oliva, Xeraco, Fenollet i Bicorp apunten a les finals del Diputació de Raspall Autonòmic

Bicorp.

Oliva A i Xeraco B ocupen el primer i segon lloc en la taula de semifinals de primera A, després de l’enfrontament entre ells la setmana passada, en la partida més renyida de la jornada. En el cas de l’Oliva, on juguen Escoto, Gorxa i Josele, ara suma un total de cinc punts després d’haver guanyat per la mínima, 40 per 35, al Xeraco B, on només pugueren jugar Vicent i Ibiza.

 
Per la seua part el Piles, amb Waldo, Pau i Baldo, sumaren els seus primers punts en aquesta fase final, al deixar 40 a 15 el marcador final en la seua partida davant el Xeraco A.
En les semifinals B, el Lloc Nou d’en Fenollet i el Bicoroliva A empaten en primer lloc de la classificació, al haver sumat els sis punts en joc. El cap de setmana passat els de la Costera s’emportaren la partida davant els seus veïns de Genoves, mentre que Bicorp sumava els tres punts en el enfrontament amb l’Otos A.
Classificació 2ª jornada Lliga Semifinals Primera A: 1. CPV Oliva A - 5 punts 2. CPV Xeraco B - 4 punts 3. CPV Piles - 3 punts 4. CPV Xeraco A - 0 punts
Classificació 2ª jornada Lliga Semifinals Primera B: 1. CPV Lloc Nou d’en Fenollet - 6 punts 2. CPV Bicoroliva A - 6 punts 3. CPV Genoves A- 0 punts 4. CPV Otos A - 0 punts
Respecte a la divisió de plata, a falta de la última jornada, de moment les formacions que jugarien semifinals serien l’Otos B i l’Oliva B, que ja estan classificats matemàticament, junto con el Quatretonda A i el Gavarda A. Bicorp B, Gavarda B, La Vall B i l’Ajuntament de Polinyà A son els equips que ocupen ara les quatre places en tercera categoría que els permetrien jugar les semifinals. Ja en el primer grup de quarta A son Bicorp C i l’Alqueria d’Asnar A els que passaran a la fase final, mentre que en el grup segon tenim amb opcions a Real de Gandia, Lanzadera Montserrat A, Ajuntament de Polinya B i Alberic. Per últim, en quarta B son el Tapizados Calse Moixent A, L’Horteta Rafelbunyol A i Tamborí de Valencia qui están matemàticament classificats, mentre que Bimiel Bicorp D i Xeraco D lluitaran per la plaça restant en la última jornada de la lliga regular.

Un contenido de:
ElDesmarque

Martes, 15 de mayo de 2018. 15:22
Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *