Trobada de Pilota Valenciana a L'Escola
Secciones

Massalfassar celebra la sisena trobada de Pilota a l'escola

20 centres escolars no faltaran a la cita.

El programa Pilota a l’escola, organitzat per la Federació de Pilota Valenciana, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport arriba demà al Poliesportiu Municipal de Massalfassar on 20 centres escolars arribats des de poblacions veïnes, sobre tot, de l’Horta Nord, tot i que és molt variat en este cas ja que compten també amb centres de La Ribera, Camp de Morvedre, Horta Sud, etc.

Un total de 620 alumnes gaudiran durant el matí de la pilota valenciana i de les diferents atraccions que tindrem allí preparades per a ells. Les escoles participants en aquesta trobada són éstes:
- COLEGIO EUROPA (VALÈNCIA)
- COLEGIO ARGOS (VALÈNCIA)
- CEIP LA MURALLA (CANET D’EN BERENGUER)
- COL.LEGI HERNÀNDEZ (VVA. CASTELLÓ)
- CEIP MEDITERRANI (MELIANA)
- COL.LEGI SAGRADA FAMÍLIA (MASSAMAGRELL)
- CEIP AUSIÀS MARCH (SAGUNT)
- CC LUZ CASANOVA (VALÈNCIA)
- CEE SQUEMA (TORRENT)
- COL.LEGI SAGRADO CORAZÓN (MELIANA)
- CEIP SANT VICENT (FAURA)
- CEIP LLORENS I ROYO (CATARROJA)
- CEIP FDO. DE LOS RÍOS (BURJASSOT)
- CEIP MARE NOSTRUM (VALÈNCIA)
- CEIP PALUZIÉ (CATARROJA)
- COLEGIO FCO. LLOPIS (LLÍRIA)
- CEIP SANT BERTOMEU (GODELLA)
- ESCOLA LA MASIA (MUSEROS)
- CEIP ANTONIO FERRANDIS (PATERNA)
- CEIP SANT LLORENÇ MÀRTIR (MASSALFASSAR)
Este cicle de trobades del curs 2017-2018 continuarà la seua activitat el proper dimecres dia 23 de maig al Pavelló Municipal de Benicarló.

Godelleta domina en El Corte Inglés femení

Després de deu jornades en el Campionat Autonòmic de Galotxa, gran trofeo El Corte Inglés, la formació del Caixa Popular Godelleta encapçala la competició femenina.
Tot i haver de descansar la pasada jornada, per obligacions del calendari, les xiques de la Sociedad Pelotari Godelleta ocupen la primera posició de la classificació. Sara, Victoria, Andrea i Carolina tenen ara 24 punts al seu caseller, sis més que les seues principals rivals, els dos equips que presenta el club de Borbotó en el torneig. Aquesta setmana el Godelleta femení jugarà en el seu carrer de pilota davant el Caixa Popular Pobla A.
Les altres dues partides de la jornada poden ser determinants, ja que el Cent Duros Borbotó A, que ocupa la segona posició de la taula empatat a 18 punts amb el Cent Duros Borbotó B, compta amb huit partides jugades, per nou partides que ha jugat el Borbotó B. El primer equip del club de la pedanía de Valencia jugarà aquesta setmana en casa davant la Pobla C, mentre que el Borbotó B disputarà la seua partida com a visitant amb el Lliria BAM al trinquet de la població del Camp de Turia.
Classificació El Corte Inglés, categoría femenina:
1. Caixa Popular Godelleta - 24 punts
2. Cent Duros Borbotó A - 18 punts
3. Cent Duros Borbotó B - 18 punts
4. CPV Lliria BAM - 11 punts
5. Caixa Popular Pobla C - 7 punts
6. Caixa Popular Pobla A - 5 punts
7. Caixa Popular Pobla B - 4 punts 

Bicorp-Borbotó, partida de la jornada en la Lliga Bankia de Raspall Femení

El diumenge per la vesprada el trinquet de Bicorp acollirà les tres partides de la huitena jornada de la Lliga Bankia de Raspall Femení.
A partir de les 17:30 hores començara el programa de partides, on el plat fort serà el primer dels enfrontaments amb Turismo Rural Bicorp i Borbotó A. La parella local, formada per Mar i Victoria, s’enfrontarà a l’únic equip que els ha guanyat en la lliga regular, el trio de Monica, Anabel i Amparo. El primer equip de Borbotó ocupa el primer lloc de la taula, amb 18 punts, seguit pel Bicorp amb 16, de manera que el resultat final de la partida pot ser determinant per a la classificació.
Pero si la primera partida de la vesprada será interessant, la segon no ho será menys, ja que s’enfrontaran el tercer i quart classificat, l’Ajuntament de Beniparrell i l’Alqueria d’Asnar. Les germanes de l’Horta, Ana i Noelia, han d’aconseguir punts per a seguir als equips de davant, o com a mínim, per a mantindre la distancia amb les alacantines Erika i Myriam.
La tercera i última partida del diumenge tindrà al Borbotó B i el Carraixet Tavernes Blanques com a protagonistes. Els dos equips es troben en la mateixa situació, ja que figuren empatats a quatre punts en la cinquena i sisena plaça de la taula. Ana Sanchis i Aida, jugadores del Borbotó B, tenen a favor el tanteig particular, ja que en la partida d’anada davant Marta i Joana aconseguiren guanyar a les seues rivals del diumenge. La formació guanyadora d’aquesta partida podría apropar-se a la quarta posició, que els permetria entrar en les semifinals i, al mateix temps, evitar l’eliminatòria per a baixar de categoria. 
 

Un contenido de:
ElDesmarque

Jueves, 17 de mayo de 2018. 15:10
Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *