Es Noticia
Presentades les finals de les Lligues Caixa Popular d’Escala i Corda  

Presentades les finals de les Lligues Caixa Popular d’Escala i Corda  

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
IV edició de la Lliga 2 Caixa Popular d’Escala i Corda
IV edició de la Lliga 2 Caixa Popular d’Escala i Corda

El saló de plenaris de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha sigut el lloc escollit per a la presentació de les finals de la IV edició de la Lliga 2 Caixa Popular d’Escala i Corda, i de la Lliga Promeses Caixa Popular d’Escala i Corda.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde del municipi, Josep Vicent García, la regidora d’Esports de la Pobla de Vallbona, Iris Marco, el nou director de l’entitat Caixa Popular a la Pobla Vallbona, Josep Chaqués, el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Pedro López i Javier Castillo com a representant del CPV la Pobla de Vallbona.
Iris Marco ha sigut l’encarregada d’obrir els parlaments i ha explicat totes les accions que s’han realitzat des de la seua àrea en pro de la pilota “hem adquirit el trinquet i hem canviat el paviment, en breu iniciarem les reformes per a cobrir-lo”. També ha afegit “diumenge tindrem les promeses més destacades de l’Escala i Corda a la Pobla i de ben segur que ens faran vibrar”. Seguidament, Javier Castillo ha desitjat sort als jugadors finalistes i ha assenyalat “espere que el diumenge puguem gaudir d’una bona pilota”. A continuació, el vicepresident d’Escala i Corda de la FPV ha agraït tant a la Pobla de Vallbona com a l’entitat bancaria Caixa Popular el seu compromís en el suport de la Pilota Valenciana pel que fa a la vessant de promoció.
Durant la seua intervenció, Josep Chaqués representant de Caixa Popular, ha posat en valor els 40 anys d’història de l’entitat valenciana i ha assenyalat “Caixa Popular té un compromís ferm amb la pilota valenciana, és una de les seues senyes d’identitat. Apostem pel futur i les promeses del nostre esport”. Per últim, l’alcalde de la Pobla de Vallbona Josep Vicent García ha declarat que “la pilota està tornant a remuntar desprès d’anys molt durs per a tots on la televisió havia desaparegut. En breu tornarem a tindre retransmissions de pilota, i encara que pot ser no aconseguim ser un esport de masses, aconseguirem portar el nostre esport autòcton al lloc que li pertoca. A tots vosaltres els jugadors que disputareu diumenge aquestes finals us tocarà viure el futur més pròsper del nostre esport, i per al diumenge us desitge molta sort”.
Una vegada finalitzades les intervencions els grans protagonistes, els jugadors finalistes han sigut presentats. Les finals es disputaran aquest pròxim diumenge dia 20 a partir de les 17:30 hores amb el següent programa:
Final Lliga Promeses Caixa Popular - Yago del CPV Castalla, Natxo del CPV Castalla i Lluís del CPV Agost contra Alex Tur del CPV Dénia, Hilari del CPV Beniparrell i Alex Catalan del CPV Onda
Final Lliga 2 Caixa Popular - Martí I del CPV Faura, Àlex Alandes del CPV Marquesat i Nando del CPV Marquesat contra Julio del CPV Alginet, Javi Font del CPV Baronia i Pablo Salvador del CPV Borbotó.

Els centres de secundària de València juguen les finals de raspall en Pelayo

Demà divendres 18 de maig a partir de les 16 hores es disputara la fase final en el trinquet del Cap i Casal
Després d’una temporada de competició el trinquet de Pelayo gaudira de la fase final de raspall dels centres de secundària de la ciutat de València on participarAn les escoles de: IES Maritim, IES Patraix i IES Font Sant Lluís amb les categories infantil i promoció. Amb els millors equips d’aquesta temporada que jugaran semifinals i finals en una gran vesprada de promoció del nostre esport autòcton.
Programació fase final secundària, divendres 18 de maig de 2018, a partir de les 16 hores: 
Semifinals categoria infantil: 
- IES Patraix B – IES Patraix A - IES Maritim – IES Patraix C
Semifinals categoria promoció:
- IES Maritim B – IES Patraix A 
- IES Maritim A – IES Font A
Al matí també es realitzara en el trinquet de Pelayo a partir de les 9:30 hores la Cloenda dels centres CAES de pilota valenciana, participant els centres del CEIP Ballester Fandos, CEIP Nostra Senyora del Carmen i CEIP Gil Polo de la ciutat de València. En la competició d’iniciació aquest dissabte 19 de maig es disputen les semifinals d’iniciació dels JECV de raspall, en el trinquet d’Alzira. En categoria benjamí, jugaran els equips de Moixent B contra Font d´en Carrós. En categoria aleví, jugara Alzira A contra Bellreguard i en categoria infantil, jugara Polinyà del Xúquer A contra Valldigna. Els guanyadors d’aquestes eliminatòries jugaran dissabte que ve 26 de maig contra els equips de Torrent i Rafelbunyol.

Oberta l’inscripció per al II Autonòmic de Frare – Diputació de Castelló 

D'altra banda, el període d’inscripció per al II Autonòmic de Frare – Diputació de Castelló que es celebrarà el pròxim 6, 7 i 8 de Juliol a les poblacions de Traiguera i (Barri d’Enroig) Xert s’ha obert avui divendres dia 18 de Maig i es prolongarà fins el pròxim 20 de Juny. La participació estarà oberta a totes les categories que seran de participació mixta, a excepció de la categoria femenina, i en aquesta segona edició seguint l’objectiu de la primera es pretén atraure tant als més menuts, com als aficionats, veterans, federats i professionals de la pilota.
La competició es disputarà en parelles en totes les categories, a excepció de les categories escolars, cadet i infantil que es jugarà en format Individual, al disputar-se en el trinquet del Barri d’Enroig de Xert que té unes menors dimensions que el de Traiguera.
 

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando