Es Noticia

Coeter II penja els guants

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Coeter II penja els guants
Coeter II penja els guants

Després de més de dues dècades d'una trajectòria impecable, que li ha convertit una de les millors figures de la història del raspall, Francisco Luis Brines Ferrer, Coeter II, ha decidit retirar-se com a professional de la pilota. A continuació reproduïm la carta de comiat que Coeter II dirigeix als aficionats i mitjans de comunicació: 

"En la vida tot té un començament i un final, i este és el meu final en la pilota. Amb quasi 41 anys que tinc, la pilota ha sigut la meua vida i m'ho ha donat tot. Molt, moltíssim.
Vaig començar al trinquet de Simat sent un monyicot i al cap de poc temps, de la mà de Rafael Mogort, van vindre els campionats escolars on disfrutàvem jugant. Vaig passar a l'escola de Pepito Malonda a El Zurdo i allí, al cap de poc temps, a les primeres partides del trinquet de Gandia, on estava Emilio Peris, un home que m'ha marcat molt en la meua vida tant com jugador com a persona. Després va vindre l'època de professional en la qual he pogut jugar amb els jugadors de diverses èpoques.
Ara ve l'acabament on, per voluntat pròpia i crec que sent just amb els espectadors i en mi mateixa, dec deixar-me'n ja de jugar. No estic mal de res, però sé que la gent jove demana pas i van pegant fort. I després de parlar amb la família creguem que és la decisió més encertada. No volia aplegar a arrastrar-me en un trinquet i que em tiraren. He tingut la sort de poder dir adéu amb la cara alta i com sempre he volgut.
Espere que en esta nova època per a la pilota de la mà de la Fundació, i si pot ser de la televisió, tot millore i que els jugadors siguen els protagonistes absoluts d'este esport. Gràcies a tots i no deixeu mai d'anar als trinquets, que no trobareu un esport més bonic que este".

Última partida

Coeter II jugarà la seua última partida oficial este divendres al trinquet de Dénia on substituirà al lesionat Miravalles en la Copa Diputació de València. Juntament amb Sergio s'enfrontarà a Mario i Brisca (23.00 hores).
L'equip de Genovés (Sergio i Miravalles) tornarà a jugar el dimecres de la setmana vinent al trinquet de Guadassuar. Si Miravalles no s'ha recuperat per a l'ocasió, esta seria la partida que tancaria la seua trajectòria professional.
Gràcies de tot, Coeter II, i sort en el futur.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando