Es Noticia
A la venda les entrades per a tots els partits de gener en la Fonteta

A la venda les entrades per a tots els partits de gener en la Fonteta

DMQ
Foto autor
ElDesmarque

Valencia Basket posa a la disposició de tots els aficionats per als quatre partits que li queden per disputar en la Fonteta durant el mes de gener. L'equip taronja tancarà la primera volta de la Liga Endesa rebent al Movistar Estudiantes el diumenge 15 a les 18:30 hores. Després de dues eixides a Màlaga i Madrid, Valencia Basket tancarà el mes de gener encadenant tres partits seguits a casa.

L'equip taronja jugarà la quarta jornada del Top16 de la 7DAYS Eurocup rebent la visita del Unicaja el dimecres 25 de gener a les 20:30 hores, per a posteriorment jugar el seu primer partit de la segona volta de la Liga Endesa a casa davant el Herbalife Gran Canaria el dissabte 28 de gener a les 18:30 hores i tancar un intens mes de gener amb el cinquè partit del Top 16 de la 7DAYS Eurocup davant el Cedevita Zagreb de John Shurna (dimarts 31, 20:30 hores). Les entrades per a tots estos partits ja estan disponibles des d'un preu de 15 euros.
Grada Fons - 15 euros
Grada Lateral - 15 euros
Cistella - 20 euros
Preferent - 25 euros
Tribuna Corba - 25 euros
Tribuna Lateral - 30 euros
Tribuna Central - 40 euros
VIP - 80 euros
Pots comprar les teues entrades en les oficines de Valencia Basket situades en el pavelló de la Fonteta (Avinguda Germans Maristes, 16) en horari de 9:30 a 14:00 i de 16:00 a 20:00h de dilluns a divendres, a més d'en els dies de partit fins a la finalització del xoc. A més, poden comprar-se en els nostres punts de venda i a través de la nostra pàgina Web.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando