Es Noticia

Arranca La 33ª Edició De L'Edicom Interpobles De Galotxa

Montserrat comença la defensa del Edicom de Galotxa aconseguit en el 2018 davant Beniparrell
ElDesmarque

El pròxim cap de setmana més de cent equips començaran la seua participació en una nova edició del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom.

Ja en son trenta tres les edicions amb les quals compta aquest important torneig, el campionat on participen els naturals o residents de cada poble . Que ja ha pres forma, i començarà a fer rodar la pilota en carrers, trinquets, i canxes artificials. Enguany son més de trenta clubs de pilota valenciana els que prendan part d’aquesta competició, la més important de la galotxa en la temporada de tardor. Respecte a la màxima categoria comptarem amb les formacions d’Albuixech, que torna a jugar en primera, Beniparrell, que va ser subcampió en la última edició, Marquesat, per partida doble, ja que comptarà amb dues formacions després de que el seu segon equip guanyara la divisió de plata en el 2018, Meliana, que també torna a la màxima categoria, i Montserrat, guanyador en la última temporada. En la primera jornada, que tindrà lloc demà dissabte per la vesprada, el Lanzadera Montserrat començarà la seua defensa del títol rebent al seu carrer la visita de l’Autos Meliana; l’Ajuntament de Beniparrell jugarà en casa davant la seua afició amb l’Ovocity Marquesat A; tancant la jornada l’enfrontament entre l’Ovocity Marquesat B i l’Albuixech, que es jugarà en el carrer Conrado Casanova d’Alfarp.

El pròxim cap de setmana més de cent equips començaran la seua participació en una nova edició del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom.

Cal destacar també la formació de dues categories femenines, on participaran un total de huit equips d’Algimia d’Alfara, Borbotó, Meliana, Moixent, Montserrat i la Pobla de Vallbona. Així com també la creació, per primera vegada, de tres categories de juvenils, en una clara aposta pel futur de la modalitat. Seran un total de quinze els equips juvenils participants, nou record de participació en aquesta important categoria de promoció, base de qualsevol modalitat que vulga tindre futur.

El Diputació De Raspall Parelles Comença Amb Record De Participació

D'altra banda, l’equip de Xeraco, en primera masculina, i la parella de Victoria i Mar, jugant per Bicorp en primera femenina, intentaran revalidar els títols aconseguits la temporada pasada en el Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia.

Ja son 21 les edicions d’aquesta competició, que es juga per parelles en trinquets i canxes artificials de pilota, i enguany compta amb quasi 140 equips inscrits, un nou record de participació. Gran part d’aquest èxit es la nombrosa quantitat de parelles femenines, que formen quasi la meitat del campionat, ja que més de vint clubs tenen representació en les categories femenines. Entre tots els clubs participants destaca Beniparrell, amb 14 parelles, seguit de Meliana, que compta amb 10, seguits per Gavarda, Rafelbunyol, Alqueria d’Asnar, Alzira, Bicorp o Moixent.

Pel que fa a la primera jornada, que tindrà lloc aquest cap de setmana, el calendari de la màxima categoria masculina ens oferirà l’enfrontament entre Xeraco i Gavarda, amb el que serà la repetició de la final del 2018, i que tindrà lloc en el carrer de pilota de la població de la Ribera. La Vall i Castellonense oferiran als seus aficionats un derby comarcal en el trinquet de Càrcer. Mentre que en la Costera seran les formacions de Genoves i la Llosa de Ranes qui s’enfronten al trinquet dels primers.

En la primera categoria femenina altres tres partides es disputaran entre el pròxim dissabte i diumenge. La parella campiona de l’any passat, Victoria i Mar, que jugaven per Rafelbunyol, enguany ho faran per Bicorp. I començaran la defensa del títol jugant en el Verger davant el primer equip del club de la Marina. Beniparrell, vigent subcampió, debutarà en casa amb el Borbotó B com a rival. Per últim, el Borbotó A s’enfrontarà a l’Alqueria d’Asnar en el carrer de pilota de la pedanía de Valencia.

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar