Es Noticia

La V Copa Caixa Populat Diputació de València de raspall comença al Genovés

V Copa Raspall Diputació València
ElDesmarque

Ha arribat el moment de la veritat. A les acaballes de les vacacions estivals per a uns quants, cal donar el tret d’eixida a una competició molt esperada. La V Copa Caixa Popular – Trofeu Diputació de València de raspall comença este divendres. Al Genovés s'iniciarà la primera jornada del campionat en la modalitat de raspall.

Serà a les 18.30 hores, després d’una partida prèvia de juvenils, quan els homes bons facen el senyal als pilotaris perquè posen en marxa la pilota de vaqueta. En este recinte de la Costera començaran la lluita pel títol l’equip local i el representatiu de Villanueva de Castellón.

La primera parella la formen Sergio i Sanchis. El jugador local lluitarà enguany per arribar més lluny del que ha aconseguit en edicions anteriors i comptarà amb la inestimable ajuda del mitger de Montesa. Sanchis sí que sap el que significa guanyar el títol. Ho va fer en la primera edició junt amb Waldo i es va quedar a les portes de sumar el segon en 2017.

A la contra tindran en la primera partida a un altre equip poderós, Marrahí i Néstor. Si ens fixem en el mitger de Pego, la passada edició va estar a punt d’acariciar el trofeu defensant a l’equip de Barxeta junt amb Moltó. Però Mario i Brisca no el deixaren portar-lo a casa. Marrahí també està al quadre d’honor de la competició com a subcampió. Va ser l’any 2017, precisament amb Sanchis, rival en l’enfrontament inaugural.

Comença ara una de les competicions situada entre les millors per equips. Huit parelles que disputaran un total de vint-i-quatre partides distribuïdes en sis jornades. Dos quadres de competició que aniran transcorrent de manera paral·lela fins que els dos millors classificats de cada quadre disputen les semifinals. Només dos equips arribaran a l’última batalla, la que atorga als vencedors escriure el seu nom amb lletres d’or al quadre d’honor.

Pel que fa a la modalitat d’escala i corda, en la qual la competició seguirà el mateix format que en la modalitat de raspall, la primera partida emmarcada en la primera jornada es disputarà este dissabte al trinquet Miguel Canya I de la Pobla de Vallbona. Allí s’enfrontaran els equips de Murla, amb Genovés II i Nacho, i Pedreguer-Masymas amb Francés i Pere.

V Copa Raspall Diputació València
V Copa Raspall Diputació València

Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta
Su comentario se ha enviado correctamente.
Su comentario no se ha podido enviar. Por favor, revise los campos.

Cancelar