Es Noticia
El trio de la Costera-Canal de Navarrés, primer triomfador del III Torneig Mancomunitats

El trio de la Costera-Canal de Navarrés, primer triomfador del III Torneig Mancomunitats

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
El trio de la Costera-Canal de Navarrés, primer triomfador del III Torneig Mancomunitats
El trio de la Costera-Canal de Navarrés, primer triomfador del III Torneig Mancomunitats

El III Torneig Mancomunitats – Harbour Eneregy ha iniciat este dimecres amb victòria de la formació representativa de La Costera- La Canal de Navarrés, amb Moltó, Tonet IV i Jose, per 30-15 sobre el trio de la Ribera Alta, amb Vercher, Roberto i Lorja. El Nou Trinquet de Guadassuar ha sigut l’escenari de la partida inaugural que, a més, ha sigut la primera a recuperar als aficionats a l’escala i galeries, des del passat 16 de gener, a causa de les restriccions sanitàries derivades de la pandèmia.
No s’ha pogut escollir millor duel possible perquè el públic tornara a vibrar de nou amb la vaqueta. Tot i el resultat final, l’afició ha pogut gaudir d’un duel igualat, on els dos contendents han ficat en dificultats al seu adversari. Tonet IV i companyia s’han escapat en el marcador a partir dels 15 iguals, però abans els riberencs havien sigut capaços d’equiparar forces.

Els primers jocs han estat una exhibició de pilotejar. La frescor física i la motivació de tornar a certa normalitat, ha provocat que ambdues formacions lluitaren bravament pel seu dau, puntuant primer els rojos (Costera – Canal) i després els blaus. La pegada dels dos costats de la canxa era constant, així com la defensa d’uns i altres. Així mateix, la treta de Vercher ha estat més efectiva d’inici, ja que ha sostingut als seus per impedir que els costeruts hagen obtingut val, amb ajuda d’uns frontons denominats Roberto, també destacat en anotació, i Lorja. A la tercera ocasió amb val, la Ribera Alta ha igualat a 5.

A poc a poc, Moltó s’ha imposat en el seu torn i Roberto ho ha patit amb errades forçades per la treta del barxetà. Ràpidament, els rojos han sumat altre tanteig i han encarat el dau blau amb Tonet IV actuant per partida doble. Parant els envits blaus i ficant la mirada més enllà de la llotgeta de baix. Lorja ha retallat distàncies, però no prou (15-5).

Tot i l’avantatge, els riberencs no s’han acoquinat i han cobrat en la mateixa moneda als rojos. Roberto i Vercher han pegat un pas endavant per fer bo el joc al rest i igualar a 15 des del dau. La dinàmica ha seguit positivament per als blaus al següent tanteig, però no han arribat al val. Jose ha crescut en la partida i ha ficat el lluminós a dos i Tonet IV ha tancat el 20-15.

Este joc ha activat la fam dels costeruts que amb un val i net fonamentat en la pegada de Tonet IV. A l’últim joc, la treta de Moltó s’ha tornat protagonista, bé per convertir-se en quinze o facilitar-los als companys.

Amb este triomf, el conjunt de Moltó s’ha classificat per a la final del primer dels tres ‘minitornejos’ que formen el Mancomunitats – Harbour Energy que es jugarà el dia 2 de maig al trinquet d’Ontinyent. La segona semifinal es jugarà este divendres (18.30 hores, Proximia TV) al trinquet del Genovés entre les formacions representatives de la Vall d’Albaida, amb Marrahí, Brisca i Murcianet, i de la Safor, amb Vicent, Canari i Ricardet.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando