Pilota Valenciana | Disputa Final en Guadassuar, Ian es Baja
Secciones

La Copa d'Escala conclourà a Guadassuar

Un contenido de:
David Torres

Jueves, 14 de junio de 2018. 00:53

La Copa Diputació de València en la modalitat d'escala i corda ja té definides les dates i seus de la fase final, que serà Guadassuar. La primera semifinal es completarà el divendres 6 juliol al trinquet de Vilamarxant (18.00 hores) on el primer classificat del Grup A s'enfrontarà al segon del Grup B.

La segona semifinal tindrà lloc el dimarts 10 de juliol a Massamagrell (18.30 hores) i en este cas el primer classificat del Grup B jugarà contra el segon del Grup A.

El títol es resoldrà al trinquet de Guadassuar el diumenge 15 de juliol (12.00 hores).

La competició començarà este divendres al trinquet de Sueca on, en partida enquadrada en el Grup A, l'equip de Vinalesa de Puchol II i Carlos s'enfrontarà al representatiu de Genovés amb Genovés II i Nacho.

Ian, baixa en la Copa de Raspall

Després de ser sotmés a diferents proves a Ian se li ha diagnosticat una elongació del múscul abductor que en principi requerirà un mínim de 7 de dies de recuperació. El pilotari no podrà participar en la següent partida de la Copa Diputació de València de raspall que el seu equip té programada el pròxim dilluns al trinquet de Xeraco.

La direcció esportiva de la Fundació, seguint el criteri dels trinqueters, ha decidit reconvertir la parella en trio per a l’ocasió: Vercher, Roberto i Gabi jugaran contra Sergio i Miravalles.

El Trinquet Guadassuar acollirà la final d'Escala i Corda
El Trinquet Guadassuar acollirà la final d'Escala i Corda
Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *