Es Noticia
En marxa la fase final del Diputació Autonòmic

En marxa la fase final del Diputació Autonòmic

DMQ
Adriana del Borbotó C. Raspall Femení
Adriana del Borbotó C. Raspall Femení

En les diferents categories femenines del Campionat Autonòmic de Raspall, gran premi Diputació de Valencia, ja està en marxa la seua última fase.

En la divisió de plata, la classificació definitiva ha determinat els creuaments de semifinals. Les primeres classificades han estat Natalia i Nerea del Ecomuseo Bicorp F, que jugaran com a visitants aquest cap de setmana davant el Lanzadera Montserrat B, quart en la taula. La partida d’anada de l’altra semifinal es jugara en Borbotó, on el tercer equip del club local rebrà a l’Ajuntament de Beniparrell.

El derby entre els equips del club d’Oliva será el més interessant de les semifinals de la divisió de bronze, ja que el Xuquer Sueca s’ha vist forçat a retirar-se de la fase final, de manera que l’Ajuntament de Beniparrell C ja està classificat per a disputar la final de la categoría.

Ja en quarta A el club de Meliana comptarà amb dos representants, que han quedat primer i segon classificats. El Meliana C visitarà aquesta setmana a l’Ajuntament de Beniparrell E, mentre que el Meliana D ho farà amb el Borbotó D.

Per últim, en quarta B ja s’han jugat les primeres partides de semifinals, en les quals el Quatretonda va derrotar amb contundencia a l’Ajuntament de Beniparrell G, 40 a 10, i l’Alqueria d’Asnar al Bicorp G, 40 a 20. En els pròxims dies es jugaran ja els enfrontaments de tornada d’aquesta categoría.

Les finals tindran lloc en el carrer de pilota de Gavarda, entre el divendres 29 de juny i el diumenge 1 de juliol. Mentre que l’acte oficial de presentació dels equips finalistes será en l’Ajuntament de Gavarda, el dilluns 25 de juny, a les 20:30 hores.

Sergio i Miravalles fiquen al roig viu el grup A de la Copa de Raspall que continuarà a Genovés i Bellreguard

El trinquet de Genovés acollirà demà per la vesprada a partir de les 18:30 hores la sèptima partida de la IV Copa de Raspall – President de la Diputació de València, un duel que enfrontarà a la formació de Marrahí i Josep (Ajuntament de Villanueva de Castellón) contra la parella de Pablo i Tonet IV (Ajuntament de Barxeta).

La competició en el grup B continuarà el dissabte al trinquet de Bellreguard amb la partida que mesurarà a la parella de Montaner i Sanchis (Ajuntament de Montesa) contra el conjunt de Moltó i Néstor (Ajuntament de Barxeta). Es tracten de dos partides decisives per a definir els equips que accediran a semifinals del grup B, degut a la igualtat de la classificació desprès de la disputa d’una partida per cadascun dels equips:

1r – Moltó i Néstor – 3 punts

2n – Montaner i Sanchis – 2 punts

3r – Marrahí i Josep – 1 punt

4t – Pablo i Tonet IV – 0 punts

Retornant a l’activitat d’ahir per la vesprada al trinquet de Guadassuar, la parella de Sergio i Miravalles (Ajuntament del Genovés) van aconseguir una victòria vital per a les seues opcions d’arribar a la fase final, superant al conjunt de Guadi i Canari (Ajuntament de la Llosa de Ranes) pel resultat de 25 per 15.

Va ser una partida igualada i disputada, en la qual cadascun dels equips va sumar des del dau fins al 15 iguals, moment en el qual els de Genovés van poder sumar des del rest, per col·locar el 20 per 15, i seguidament rematar al traure.

Amb aquesta victòria s’iguala la classificació en el grup A, i tots els equips mantenen opcions d’accedir a la fase final, inclús l’equip de Ian i Roberto (Ajuntament de Senyera) que no han sumat cap punt, i que per a la pròxima partida patirà canvis en la seua formació degut a la lesió de Ian. Vercher i Gabi seran els encarregats de substituir al vigent campió de l’Individual i la Lliga Professional. Els trinquets de Xeraco i Castelló de Rugat decidiran els dos semifinalistes del Grup A que desprès de la disputa de dos partides per cadascun dels equips reflexa una igualtat màxima:

1r – Mario i Brisca – 6 punts - +35

2n – Sergio i Miravalles – 3 punts - -10

3r – Guadi i Canari – 3 punts - +5

4t – Ian i Roberto – 0 punts - -30

A Orba i Algimia comencen els JECV Escala i corda individual

El cap de setmana vinent comença l’última competició del programa escolar dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

Els XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana d’escala i corda individual comencen el divendres en el trinquet d´Algimia, amb la competició dels juvenils mentre que a la província d’Alacant començara el diumenge en el trinquet d’Orba. De moment s’han inscrit 23 escoles i 118 equips en les cinc categories de competició. La inscripció està oberta encara per a les categories infantil, aleví i benjamí, fins el pròxim dilluns.

Les escoles de: Massamagrell, Borriol, Algimia, Petrer, Moixent, Pobla Vallbona, Onda, Castelló, El Campello, Alfàs del Pi, Pedreguer, Xàbia, Ondara, València, El Puig, Tavernes Blanques, Montcada, Riba-roja, Vinalesa, Beniparrell, Montserrat, Llíria, Torrent són les que s’han animat en aquesta edició.

Joan d´ Orba guanya un gran titol per la seua escola.
Joan d´ Orba guanya un gran titol per la seua escola.

Baronia, Torrent, Riba-roja i Pobla, a per El Corte Inglés de trinquet

Aquests quatre equips: Alfara de la Baronia, defensor del titol, Trinquet de Torrent A, Paddock Riba-roja B i Caixa Popular Pobla A s’han classificat per a disputar les semifinals de la màxima categoria en trinquet de l’Autonòmic de Galotxa El Corte Inglés.

Amb la lliga regular ja completada, els jugadors de l’Alfara de la Baronia, Jesús, Javi, David i Raul, han presentat les seues credencials a tornar a guanyar el torneig. Completaren la primera fase en primera posició, el que els farà enfrontar-se amb el Caixa Popular Pobla A, quart en la taula. El segon i tercer classificats, Trinquet de Torrent A i Paddock Riba-roja B, es disputaran l’altra plaça en la final. Les partides d’anada es jugaran el cap de setmana del 23-24 de juny, sent la ultima setmana de juny les partides de tornada.

Ja en la divisió de plata Torrent C i Manises A es jugaran una plaça en la final, mentre que l’altra eixirà d’entre Almussafes i Alfara del Patriarca. En tercera seran Moixent i tres equips de la Pobla de Vallbona qui juguen les semifinals. Respecte a quarta A, el Torrent E s’enfrontarà amb el Xilxes B, sent l’altra semifinal entre Pepsi Max Onda A i el guanyador del Castelló-Ribera B. Per últim, Torrent G i Pepsi Max Onda C, i Motors Riba-roja F i Pepsi Max Onda B jugaran les eliminatòries en quarta B.

Les finals de les categories de trinquet està previst que es juguen el dissabte 7 i diumenge 8 de juliol en el trinquet de Torrent, i es presentaran el dimarts 3 de juliol, a les 20 hores, en El Corte Inglés del carrer Colon de Valencia.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando