Lliga Bankia de Raspall Fase Final 2018 Bicorp i Borbotó
Secciones

Bicorp i Borbotó, a per la final de la Lliga Bankia

Un contenido de:
David Torres

Lunes, 18 de junio de 2018. 18:28
L'Alqueria d'Asnar tornarà a participar en la Lliga Bankia de Raspall 2019
L'Alqueria d'Asnar tornarà a participar en la Lliga Bankia de Raspall 2019

Després de completar-se ahir les semifinals, la Lliga Bankia de Raspall d’Elit Femení 2018 ja coneix als seus finalistes, els equips de Bicorp i Borbotó A.

En el cas del Turismo Rural Bicorp, Mar i Victoria aconseguien confirmar la seua participació en la gran final del torneig, després de no deixar sumar cap joc a les seues rivals del Borbotó B, Anna i Aida. El fet de jugar la partida de tornada de semifinals en el trinquet de Bicorp, junt al gran estat de forma de les seues jugadores, ha sigut punts determinants en aquesta eliminatòria.

Respecte a l’altra semifinal, on l’Ajuntament de Beniparrell i Borbotó A es jugaven la plaça restant en la final, finalment aquesta va ser favorable al trio de la pedanía de Valencia. En la partida d’anada les de Borbotó aconseguien deixar en 25 a les germanes Ana i Noelia de Beniparrell, pero en la partida de tornada Monica, Anabel i Amparo encara milloraven les seues prestacions, i tancaven la partida, i amb ella la eliminatoria, 40 a 15.

La final tindrà lloc el dissabte 30 de juny, en el carrer de pilota de Gavarda, a les 17:30 hores, i será presentada junt a la resta de finals del Campionat Autonòmic de Raspall el dimarts 26 de juny, a les 20:30, així com el dimecres 27, a les 12 hores en la seu central de Bankia en Valencia.

En la partida restant de la vesprada del diumenge en el trinquet de Bicorp, l’Alqueria d’Asnar va salvar la categoría. Ja en l’enfrontament d’anada Erika i Myriam, jugadores del club alacantí, aconseguien derrotar al Carraixet Tavernes Blanques, que formava amb Joana i Paula, sent Marta baixa de nou per lesió. En la partida de tornada es repetia el mateix guió, i la parella de l’Alqueria tornava a guanyar, en aquesta ocasió 40 a 15, al Tavernes Blanques, amb la qual cosa es manté en la Lliga Bankia per a la temporada vinent.

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ElDesmarque te avisa si pasa algo importante

¿De qué quieres que te informemos?