Godelleta i la Pobla C, al capdavant de l'Edicom-Interpobles de Galotxa femení

Un contenido de:
ElDesmarque

Miércoles, 03 de Octubre de 2018. 18:13
El CPV Borboto presenta dos equips en l'Edicom-Interpobles de Galotxa.
El CPV Borboto presenta dos equips en l'Edicom-Interpobles de Galotxa.

Aquestes formacions son les primeres classificades en les categories femenines amb les quals compta enguany, per segona temporada seguida, el Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom.

En la categoría femenina A es el Caixa Popular Godelleta qui mana en la classificació, amb els tres punts que va aconseguir al vencer al Cent Duros Borbotó B, que ara ocupa la tercera posició. En segon lloc figura el Cent Duros Borbotó A, un per darrere de les jugadores del Godelleta. L’enfrontament entre les primeres i segons classificades, Godelleta i Borbotó A, que va haver de ser suspés fa uns dies, pareix que será determinant per a la classificació final de la competició. Ja que al ser un grup reduït, qualsevol punt guanyat o perdut pot ser vital per a poder disputar la final de la categoría.

El CPV Borboto presenta dos equips en l'Edicom-Interpobles de Galotxa

Respecte a la competició en la categoría B, el Caixa Popular Pobla C es qui marxa al capdavant de la taula amb cinc punts en total, després d’haver guanyat les seues dues primeres partides. Un punt per darrere de les seues companyes, el Caixa Popular Pobla B ocupa la segona posició. Mentre que tant el Caixa Popular Pobla A com el Meliana queden pendents de puntuar, després que hagueren de suspendre el seu enfrontament per les plujes de les últimes setmanes. Aquesta partida probablement es jugue demà dijous per la vesprada en el carrer de pilota “Vicent Venancio” de Meliana. La següent jornada el Pobla de Vallbona B rebrà al seu trinquet al Meliana, sent el derby entre els altres dos equips del club del Camp de Turia l’enfrontament restant.

AON segueix recolçant la pilota valenciana

D'altra banda, per segona temporada, l’empresa AON Consultoria de Riesgos y Mediación de Seguros, donarà el seu suport al Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, la principal competició de clubs de la modalitat més tècnica del nostre esport.

Després d’una primera prova en l’edició anterior del torneig, aquesta empresa va quedar molt contenta amb la benvinguda donada pel mon de la pilota. Aquest fet, junt a un interés per col·laborar de manera activa amb els clubs d’escala i corda, ha motivat a AON a seguir amb el seu patrocini.

La nova edició del campionat, que es jugarà entre novembre del 2018 i març del 2019, ja ha obert el termini d’inscripció, que es tancarà el 17 d’octubre. Una vegada ja es coneguen tots els participants de la competició, tindrà lloc l’acte oficial de la mateixa, al voltant de la segona semana de noviembre. Ja que està previst que la primera fase del torneig, corresponent a la lliga regular, comence a disputar-se el cap de setmana del 24-25 de novembre.

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *