Es Noticia
Beniparrell defensa el liderat de l’Edicom-Interpobles de Galotxa

Beniparrell defensa el liderat de l’Edicom-Interpobles de Galotxa

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Quart de les Valls opta al liderat aquesta setmana davant el Beniparrell
Quart de les Valls opta al liderat aquesta setmana davant el Beniparrell

Tot i que el Lanzadera Montserrat va sumar dos importants punts en la pasada jornada davant l’Ajuntament de Beniparrell, els de l’Horta Sud mantenen la primera posició en Galotxa. Beniparrell defensa el liderat de l’Edicom-Interpobles de Galotxa

En la jornada anterior el vigent campió, el Lanzadera Montserrat, jugaba en casa davant el lider de la màxima categoria del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom, l’Ajuntament de Beniparrell. El resultat de 70 a 60 repartia els punts entre els dos contendents, amb el que no hi ha grans canvis en la classificació general. El Bar Valencia Quart guanyava 70 a 10 al Borbotó, amb el que manté la segona posició de la taula. La próxima jornada el cuer Borbotó rebrà a la seua canxa a l’Ovocity Marquesat, amb qui empata a punts en la classificació. La partida més destacada tindrà a Beniparrell i Quart com a protagonistes, ja que s’enfrontaran en el carrer de pilota “El Surdo” de la localitat de l’Horta Sud, possant el liderat del torneig en joc.

Classificació 1ª categoría:

1.- Ajuntament Beniparrell A - 12 punts

2.- Bar Valencia Quart A - 10 punts

3.- Lanzadera Montserrat A - 8 punts

4.- Ovocity Marquesat A - 3 punts

5.- CPV Borbotó A - 3 punts

Els jugadors juvenils de Borbotó continúen una setmana més al front de la taula, i ja estan classificats de manera matemática per a jugar les semifinals de la categoria. La setmana pasada guanyaren a Quart de les Valls, a qui només deixaren sumar un joc, i aquesta setmana jugaran en casa davant el Marquesat. 

Beniparrell, Bicorp i Rafelbunyol, a per la Supercopa de Raspall

La cinquena edició d’aquest trofeu, on s’enfronten els equips campions de la modalitat, viurà les seues finals el diumenge 14 d’octubre en el trinquet de Bicorp.

La jornada en el trinquet de Bicorp començarà a les 10:30 hores, i comptarà amb dues grans partides. La corresponent a la final masculina tindrà com a protagonistes al Rafelbunyol, que formarà amb Alberto, Moro i Pasqual, i a l’equip local de Bicorp, que jugarà amb Borja, Guillem i Nicolas, una formació plena de joventut. El club local aposta per la pedrera, amb un equip amb molt de futur per a les temporades vinents. Cal recordar que en les quatre edicions anteriors de la Supercopa de Raspall el Bicorp ha estat sempre present, emportant-se la copa de campions en tres ocasions. El seu rival sempre han estat equips del club de Xeraco, absent per primera vegada en els cinc anys d’aquest torneig. Per part del Rafelbunyol, el club de l’Horta Nord torna a presentar a “Moro” en les seues files. Jugador que els ha donat molt bon rendiment, com demostren les copes guanyades en les vitrines del club de Rafelbunyol, tant de l’Autonòmic com del campionat per parelles. En aquesta ocasió jugarà acompanyat d’Alberto d’Aielo i de Pasqual “Conde” de Rafelbunyol.

En quan es jugue l’últim quinze de la partida masculina aplegarà el torn a la final femenina, retransmessa per Àpunt en directe, a partir de les 12 hores. Les contendents d’aquest titol seran Bicorp i l’Ajuntament de Beniparrell. La parella del club local, que formen Mar de Bicorp amb Victoria de Valencia, ja va ser campiona de la pasada edició de la Supercopa, jugant pel Rafelbunyol. En contra, les germanes Ana i Noelia de Beniparrell, que han jugat les quatre edicions anteriors de la Supercopa, i que aconseguiren guanyar en el 2015.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando