Es Noticia
Foios i Quart jugaran diumenge la Supercopa d’Escala i Corda

Foios i Quart jugaran diumenge la Supercopa d’Escala i Corda

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Pelayo acollirá la final de la Supercopa d'Escala i Corda
Pelayo acollirá la final de la Supercopa d'Escala i Corda

La cinquena edició de la Supercopa d'Escala i Corda, on s’enfronten els campions dels principals tornejos de la modalitat, viurà la seua final el pròxim diumenge 14 d’octubre en el trinquet Pelayo de Valencia.

Guanye qui guanye, serà la primera vegada que s’emporten aquest trofeu per a les vitrines dels respectius clubs, tant en el cas de Foios com en el de Quart de les Valls. La final tindrà un gran escenari per a que els jugadors puguen lluir-se davant els seus seguidors, el trinquet de Pelayo de Valencia, on s’enfrontaran el pròxim diumenge a partir de les 11 hores.

Per part de Foios en principi jugaran Alberto, Ximo i Alex, que varen obtindre la seua plaça en aquesta final al vencer en el Campionat Autonòmic AON d’Escala i Corda, mentre que el Quart de les Valls va alçar la copa de campions en el Trofeu d’Estiu, i que presentarà a Terio, Juan Carlos “Xato” i Herrera.

Cal recordar que el campió de la Supercopa d’Escala i Corda es guanyarà el dret a participar en la próxima Copa Generalitat de Campions. Per a la próxima edició, està previst recuperar la final juvenil, que serviría com a partida prèvia a la final absoluta.

A Orba i Bicorb entrenaran les seleccions inferiors de pilota

Hui dijous 11 d’octubre i el diumenge 14 d’octubre entrenaran alguns dels preseleccionats de les seleccions inferiors

Aprofitant les festes de l’inici d’aquesta nova temporada esportiva les seleccions de pilota valenciana inferiors femenines i masculines entrenaran en els Poliesportius d’Orba i Bicorb, aquests dies. Hui dijous 11 d’octubre, entrenaran els preseleccionats en les seleccions sub-19 en la localitat d’Orba, a partir de les 18:30 hores, mentre que el diumenge 14 d’octubre, entrenaren els preseleccionats en les seleccions sub-15 i sub-17 en la localitat de Bicorb. Els esportistes seleccionats per a aquesta concentració esperen amb il·lusió aquests entrenaments per a tractar de formar part de les seleccions definitives, sub-15, sub-17 i sub-19. Les pròximes competicions d’aquesta temporada de JECV i Autonòmic de clubs pot decantar la balança perquè entren o isquen alguns esportistes segons el seu estat de forma.

Llistat de convocats per a l’entrenament a Orba, dijous 11 d’octubre a les 18:30 hores: 
SUB-19 MASCULINA 
1. Paco CPV Benidorm 
2. Álvaro CPV Orba 
3. Guillem CPV Alginet 
4. Joan CPV Orba 
5. Carlos CPV Rafelbunyol

SUB-19. FEMENINA 
1. Mar CPV Bicorb 
2. Victoria CPV Rafelbunyol 
3. Fanni CPV Beniarbeig-El Verger

Llistat de convocats per a l’entrenament a Bicorb, diumenge 14 d’octubre: 
PRESELECCIÓ FEMENINA. 
9:30 hores. SUB-15 
1. Aina CPV Meliana 
2. Marina CPV Algimia 
3. Laura CPV Alfàs del Pi 
4. Carmen CPV Castelló de la Plana 
5. Judith CPV Laguar 
6. Ángela CPV Faura

SUB-17 
1. Aida CPV Moixent 
2. Adriana CPV Borbotó 
3. Irene CPV Borbotó 
4. Fanni CPV Beniarbeig-El Verger

PRESELECCIÓ MASCULINA. 11:30 hores. 
SUB-15 
1. Alejandro CPV Monserrat 
2. Xavi CPV Beniarbeig-El Verger 
3. Jordi CPV Massamagrell 
4. Joan CPV Beniarbeig-El Verger

SUB-17 
1. Mario CPV Tavernes Blanques 
2. Javi CPV Bellreguard 
3. Albert CPV Tavernes Blanques 
4. Diego CPV Onda

En aquestes concentracions es comença a treballar per a formar grups, equips amb esportistes de diferents escoles que han de representar al nostre esport autòcton.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando