L' activitar en l'individual d'Escala i Corda es reprén a Vila-Real i Sueca
Secciones

L' activitar en l'individual d'Escala i Corda es reprén a Vila-Real i Sueca

Un contenido de:
ElDesmarque

Domingo, 21 de octubre de 2018. 12:03
Genovés jugant.
Genovés jugant.

El Campionat Individual Bankia en la modalitat d'escala i corda tornarà a l'activitat este diumenge, dia 21 d'octubre, amb la disputa de les dues eliminatòries de quarts de final que van ser ajornades el divendres a causa de la gota freda.

Al trinquet de Vila-real i en partida programada a les 12.00 hores es tancarà la ronda en curs en el quadre imparell. Diferents mitjans de comunicació han catalogat el duel com una autèntica final anticipada. No és d'estranyar perquè estaran cara a cara dos dels grans noms propis de la disciplina per dalt corda, Puchol II i Genovés II.

Dos pilotaris d'infinitat qualitat i tècnica depurada lluitaran per acostar-se a la final, partida que ja han disputat en unes quantes ocasions. Cinc pel que fa a Genovés II i dos en el cas de Puchol II. Això sí, el vencedor encara haurà de superar en semifinals a un rival complicat, Pere, que s'ha convertit en la sensació del torneig pel seu excel·lent rendiment en la primera edició que participa en la competició del mà a mà.

Al trinquet de Sueca la partida començarà un poc abans, a les 11.30 hores, en este cas amb Nacho i Bueno com a contendents.

Dos mitgers de perfil totalment diferent que aspiren a jugar una semifinal per primera vegada. Ambdós han demostrat en les rondes anteriors que estan en un moment de forma més que idoni per a aconseguir-ho.

El rival del vencedor es coneixerà el pròxim dimarts al trinquet de Massamagrell on Pere Roc II i De la Vega tancaran els quarts de final.

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *