Es Noticia
Dos campions que han recuperat el seu lloc

Dos campions que han recuperat el seu lloc

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Presentació del Campionat Individual de raspall
Presentació del Campionat Individual de raspall

La final del Campionat Individual de raspall ha estat presentada este dilluns a la seu de Bankia a València. Moltó i Marrahí jugaran pel títol el pròxim diumenge a Bellreguard.

La seu de Bankia a la ciutat de València ha sigut l’escenari on este dilluns s’ha presentat la final del XXXII Campionat Individual Bankia – Trofeu President de la Generalitat de raspall. El títol es decidirà el pròxim diumenge al trinquet de Bellreguard (12.00 hores). Per a Moltó seria el tercer en la quarta final consecutiva i per a Marrahí el segon en altres tantes finals completades. L’anterior la va disputar en la temporada 2014.

Els dos pilotaris han destacat que la presència en la final els il·lusiona especialment perquè és una mostra del fet que han recuperat les prestacions d'antany. “Ha sigut un any en el qual he tingut el meu. Les coses no m'eixien i inclús vaig pensar en la retirada, però la situació va canviar. He treballat l'aspecte psicològic, els resultats han sigut molt bons i de tocar terra he passat a acabar jugant les finals més importants de la temporada”, ha explicat Moltó.

En el cas de Marrahí l'evident millora ha vingut donada per l’absència de lesions. “Estos anys anteriors no he pogut disputar campionats d'alt nivell, però des de gener he tingut continuïtat i he recuperat el meu rendiment”, ha dit.

Cadascun ha parlat meravelles de l’altre, però novament han destacat que tornen a ser els pilotaris que han dominat el raspall durant molt temps. “Marrahí ha recuperat el seu nivell de fa anys... i el carisma que té dins del trinquet”, explicava Moltó. “Veig a Moltó més madur, més centrat i més tranquil. Ara afronta les partides amb molt de temple i disfruta jugant. Això amb l'afegit que físicament està tan fort com sempre i que és tan tècnic com sempre”, continuava Marrahí.

De la final esperen que siga dura i renyida. Preguntats per quines poden ser les claus per a aconseguir el triomf, Moltó ha assenyalat que “ caldrà aplicar el manual, que és buscar el punt feble i anar madurant el quinze”, assenyalava. “Quan estàs en este tipus de partides que t'exigeixen tant, el que determina on es decanta la victòria són xicotets detalls, xicotets errors i estar bé mentalment”, afegia Marrahí.

Presentació del Campionat Individual de raspall
Presentació del Campionat Individual de raspall

No ha faltat ningú a la presentació del Campionat Individual de raspall

La presentació ha estat conduïda pel director corporatiu de la Territorial de València i Castelló de Bankia, Jaime Casas. "És una satisfacció presentar en la nostra seu una nova edició d'esta gran final del Campionat Individual. Bankia continua i continuarà treballant per la pilota valenciana atés que forma part del nostre ADN. Recolzem històricament esta competició, la Lliga Bankia i en este 2018 ens hem sumat al moviment de la pilota femenina amb el patrocini de la Lliga i de l'Individual. Esperem que esta final de l'Individual en la seua modalitat de raspall corone a estes grans figures de la pilota i els convertisca en llegenda", ha dit.

També ha participat en l’acte el director general de l’Esport de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, qui ha manifestat que “és realment important el patrocini de Bankia en els dos campionats individuals. Este suport ens permet continuar complint amb l'objectiu d'aconseguir que el nostre esport nacional continue creixent. Estem davant d'una final molt interessant, amb dos pilotaris que ja heu sigut campions i que esteu en un estat de forma que ens augura una magnífica partida”.

Representant a la Fundació per la pilota valenciana ha estat el seu vicepresident, Josep Maria Cataluña. “Estem en un marc tradicional perquè Bankia ha patrocinat la majoria d'edicions d'este campionat i ja són 32 anys. Esta entitat ha continuat amb un compromís tan important per als valencians i des de la Fundació ho agraïm i seguim treballant per mantenir-nos en el bon camí perquè la pilota hi vaja a més”, apuntava.

I en representació de la Federació de Pilota Valenciana ha participat en l’acte el seu president, José Daniel Sanjuan. “Fa goig veure que els trinquets estiguen plens, com ha passat en les semifinals, i creguem que això és el que ha de passar en tots els trinquets en el futur. Des de la Federació, la Fundació i amb la col·laboració de les institucions i els patrocinadors com Bankia farem perquè siga així”, explicava.

Presentació del Campionat Individual de raspall
Presentació del Campionat Individual de raspall

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando