Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta: Data i Hora | Pilota
Secciones

El Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta es jugarà els dies 14, 16 i 21 al trinquet de Guadassuar

Un contenido de:
ElDesmarque

Jueves, 08 de noviembre de 2018. 09:13
De la Vega en el Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta
De la Vega en el Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta

Ja està confeccionada una de les cites clàssiques de la temporada professional en la modalitat d'escala i corda, el Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta, que amb esta edició compleix 16 anys de vida.

Com es tracta d'un dels tornejos de més prestigi dels disputats amb el format de dues semifinals i la final, el cartell ha estat configurat amb bona part de les millors figures del moment i amb joves que no paren de generar titulars i elogis per les seues excel·lents actuacions.

El trinquet de Guadassuar acollirà les tres partides. La primera semifinal es jugarà el dimecres dia 14 i enfrontarà a Puchol II i Nacho contra Francés, Héctor i Tomàs II (18.30 hores).

Al flamant nou campió individual li toca demostrar la seua condició de número u en parella, però amb un company de garanties com és el cas del mitger de Beniparrell.

Enfront, Francés torna al trinquet on va donar la gran sorpresa del passat Campionat Individual en eliminar a l'aleshores campió, Soro III. Amb la companyia d'Héctor i Tomàs II, l'equip uneix tècnica i potència a parts iguals.

La segona semifinal es jugarà el divendres 16, en este cas a la nit. Ara es tracta d'una lluita entre trios: Genovés II, Javi i Carlos contra De la Vega, Félix i Monrabal II

La formació enumerada en primer lloc presenta a tres dels habituals en qualsevol cita que vulga ser considerada important. En l'equip rival, Félix i Monrabal II també gaudeixen del mateix prestigi. Al jove De la Vega se li han obert les portes del torneig en reconeixement al fenomenal rendiment que està oferint últimament.

En esta jornada es commemorarà també el 40 aniversari del trinquet de Guadassuar i la sessió començarà a les 22.30 hores amb la disputa d'una partida de raspall femení protagonitzada per una selecció de les millors pilotaris dels clubs de la Ribera Alta.

Tornant al Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta, els equips vencedors d'ambdues eliminatòries pugnaran pel títol en la final programada el dimecres 21 de novembre a les 18.30 hores.

Almussafes acollirà la final de l'Individual de Frontó

D'altra banda, el frontó José Ventura d’Almussafes serà l’escenari de les finals de l’Individual de Frontó 2018-Trofeu President de la Generalitat.

És un recinte habitual en les finals oficials, des del Trofeu President Diputació de València fins el campionat autonòmic de parelles o com en este cas, l’Individual. També es normal visitar el recinte per tal de veure les finals dels Jocs Esportius de Frontó, tant en l’àmbit provincial com a l’autonòmic.

Ésta serà la tercera volta que les finals del Trofeu President de la Generalitat es disputaran a la localitat de la Ribera Baixa, després de les disputades a l’any 2012 i posteriorment a l’any 2016. Parlant de la màxima categoria, dos jugadors diferents s’han alçat amb el triomf, per una banda, i al 2012, era Pasqual de La Pobla qui aconseguia allí el seu segon títol, en final que disputava contra Adrián de Museros. Al 2016 era Javi “Moro” qui guanyava en la final, de nou, a Adrián de Museros.

Cal remarcar l’esforç que fan tant club d’Almussafes, amb Jose Ventura al capdavant, i Ajuntament, amb el seu regidor d’esports Pau Bosch, per poder dur allí, a Almussafes les finals més prestigioses de la modalitat de les tres parets.

Les finals de totes les categories es disputaran la setmana del 25 de novembre.

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ElDesmarque te avisa si pasa algo importante

¿De qué quieres que te informemos?