Galotxa: Comencen les semis pel títol de l'Edicom-Interpobles de trinquet
Secciones

Comencen les semis pel títol de l'Edicom-Interpobles de trinquet

Un contenido de:
ElDesmarque

Jueves, 08 de noviembre de 2018. 09:16
Torrent es el club amb més finalistes
Torrent es el club amb més finalistes

L’Alfara de la Baronia, campió en la temporada 2017, junt a dos equips del club de Riba-roja i l’Alfara del Patriarca, jugaran les semifinals de primera del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom 2018.

Una vegada completada la lliga regular en totes les categories que es disputen en trinquet les semifinals han quedat configurades de la següent manera.

Semifinals Primera:
A.F. Arquitectura Riba-roja A - CPV Alfara de la Baronia
CPV Alfara del Patriarca - Odontica Riba-roja B

Semifinals Segona:
Tapizados Calse Moixent A - Caixa Popular Pobla B
Caixa Popular Pobla A - Caixa Popular Riba-roja C

Semifinals Tercera:
Trinquet de Torrent C - Trinquet de Torrent B
Trinquet de Torrent D - Club Pilota Manises B

Semifinals Quarta A:
Club Pilota Manises C - Club Pilota Onda B
Caixa Popular Pobla D - Maxim Domenech Alberic

Semifinals Quarta B:
Club Pilota Almassora - Socarrades Campanar
AGR Legal Picanya - Trinquet de Torrent F

Semifinals Juvenils Independents:
Trinquet de Torrent H - Bar Mercat Riba-roja H
CPV Algimia d’Alfara - CPV Carraixet Tavernes Blanques

Les partides d’anada de cada eliminatoria es jugaran en casa del primer equip el pròxim cap de setmana del 10-11 de novembre, mentre que els enfrontaments de tornada tindran lloc entre el 17 i 18 de novembre. Estant les finals programades per al cap de setmana de l’1-2 de desembre. 

Ultima jornada en el Diputació de Raspall Parelles

Només falten dues partides per a completar la lliga regular en la primera categoría del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia.

El Gavarda A ocupa de moment la primera posició en la taula, amb un punt per davant del Xeraco B. Precissament la partida més interessant del pròxim cap de setmana será la que enfronte als dos primers classificats. La mateixa tindrà lloc en el trinquet de Xeraco, on es decidirá qui tancarà la lliga al capdavant del grup. L’altre enfrontament de la jornada també tindrà una interessant lluita entre el Bicorp i el Gavarda B, que podrien jugar-se la tercera i quarta plaça. Aquests quatre equips serien els que continuarien a la fase final, passant a jugar les semifinals pel títol absolut.

Classificació 1ª categoría:
1- CPV Gavarda A - 15 punts
2.- CPV Xeraco B - 14 punts
3.- Bicoroliva Bicorp A - 12 punts
4.- CPV Gavarda B - 5 punts
5.- CPV Xeraco A - 2 punts

Respecte a la classificació en la competició juvenil, de moment el Gavarda ocupa el primer lloc, tres punts per davant del Xeraco, tot i comptar amb una partida jugada més. La divisió de plata ja comença a tindre definits els seus semifinalistes. Per exemple, l’Oliva A i l’Otos C ja están matemàticament classificats, mentre que l’Otos A i B tenen peu i mig també en la fase final. L’Alcàntera-Càrcer i el Caixa Popular Ontinyent B també están ja en semifinals de tercera, tot i faltar-los encara una partida per jugar. Quatre equips es juguen les dues plaçes restants en l’altre grup: Ajuntament de Polinya A, Lanzadera Montserrat A, Real Gandia A i Xeraco C. De moment en quarta A el Real Gandia B, Favara A i Polinya B lluiten per encapçalar el grup 1, mentre que Bicorp D i Planes A ja están classificats en el grup 2. Ja en quarta B, el Tapizados Calse Moixent B i l’Horteta Rafelbunyol D completaran la lliga regular al front dels seus grups, sent el Favara B i el Gavarda F qui apunten a les semifinals en els grups restants. Per últim, Ovocity Marquesat A, Naquera, Ajuntament de Beniparrell J i Alzira D jugaran les semifinals de quarta C.

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ElDesmarque te avisa si pasa algo importante

¿De qué quieres que te informemos?