Secciones

Tot llest per a presentar l’Autonòmic AON d’Escala i Corda

Jueves, 08 de Noviembre de 2018. 13:07
Les finals de l'AON alçaren molta expectació
Les finals de l'AON alçaren molta expectació

Un any més i la competició més gran de la modalitat d’escala i corda, el 21é Campionat Autonòmic, gran premi AON d’Escala i Corda, està ja a punt de començar.

El trinquet Pelayo de València, la catedral de l’escala i corda, acollirà de nou la presentació del torneig, el pròxim dimecres 14 de novembre, a les 20 hores. En aquesta edició el campionat seguirà comptant amb el suport de l’empresa AON Correduria de Seguros y Consultoria de Riesgos, que va recolçar la pasada temporada el trofeu i que va quedar molt satisfeta dels resultats oferits.

Participans del gran premi AON d’Escala i Corda

Més de trenta clubs, que presenten un total de 75 equips a les sis categories del torneig, entraran en competició a finals de novembre, disputant el campionat fins a mitjans de març. Les finals d’aquesta temporada tindran lloc en el remodelat trinquet de la Pobla de Vallbona el cap de setmana del 9 i 10 de març.

Entre tots els participants cal destacar als clubs de Torrent, que es qui més equips presenta amb total de nou, Riba-roja, altre clàssic de la modalitat i que ha inscrit set formacions, o la Pobla de Vallbona, que tindrà sis representants al campionat. També cal tindre en compte als tres equips alacantins i als nou castellonencs que participaran en el torneig, fent que es jugué tot al llarg del nostre territori.

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ElDesmarque te avisa si pasa algo importante

¿De qué quieres que te informemos?