Es Noticia
El Diputació de Raspall Parelles ja coneix als seus semifinalistes

El Diputació de Raspall Parelles ja coneix als seus semifinalistes

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
El club de Bicorp optarà a varies finals
El club de Bicorp optarà a varies finals

Amb la lliga regular del 20é Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia, ja acabada, les diferents categories van definint els diferents creuaments de semifinals.

En la primera categoría el Xeraco B ha completat la primera fase del torneig al capdavant de la classificació, el que li farà enfrontar-se amb el Gavarda B, quart classificat, per un lloc en la final. L’altra semifinal tindrà com a protagonistes al Gavarda A, que han completat una gran lliga regular, i al Bicorp A, un dels clàssics de la competició, i vigent subcampió de la mateixa.

Les partides d’anada es jugaran el cap de setmana del 24-25 de novembre, mentre que els enfrontaments de tornada es disputaran entre l’1 i 2 de desembre. Les finals quedaran per als dies 15 i 16 de desembre, jugant-se en el trinquet de Genovés, i televisant-se la final de primera per Àpunt.

Semifinals de primera senior:
CPV Gavarda B - CPV Xeraco B
Bicoroliva Bicorp A - CPV Gavarda A

Semifinals de primera juvenil:
Bicoroliva Bicorp - CPV Gavarda
Tercer classificat - Segon classificat

Semifinals de segona:
Segon clas. grup A - CPV Oliva A
CPV Otos C - Primer clas. grup A

Semifinals de tercera:
30 i Val Real Gandia A - CPV Alcantera-Carcer A
Caixa Popular Ontinyent B - Ajunt. Polinya A

Semifinals de quarta A:
CPV Favara A - CPV Bicorp D
CPV Planes A - 30 i Val Real Gandia B

Semifinals de quarta B:
CPV Gavarda F - Tapizados Calse Moixent B
Primer clas. grup 3 - L’Horteta Rafelbunyol D

Semifinals de quarta C:
CPV Alzira D - Ovocity Marquesat A
Ajunt. Beniparrell J - CPV Naquera

Baronia i Patriarca s'avancen en les semis de l'Edicom-Interpobles en trinquet

D'altra banda, una vegada jugades les primeres partides de semifinals de la máxima categoría en trinquet del Campionat Interpobles de Galotxa, gran premi Edicom, aquests equips apunten a la gran final.

En la primera eliminatoria, on s’enfronten l’A.F. Arquitectura Riba-roja A i l’Alfara de la Baronia, es va jugar la partida d’anada en casa de l’equip del Camp de Turia. En la mateixa, el resultat va ser favorable, 35 a 70, als vigents campions del torneig, la jove formació de la Baronia. Jesús, Javi, Alex i Raul tenen de nou peu i mig en una final, ja que l’enfrontament de tornada es jugarà el dissabte a les 17:30 hores en el trinquet d’Algimia, seu del club del Camp de Morvedre.

L’Alfara del Patriarca, per la seua part, va fer valer el fet de jugar en casa la primera partida en l’altra semifinal, i va derrotar a l’Odontica Riba-roja B per un clar 70 a 30. Tot i que la tornada es jugue el cap de setmana pròxim en casa del Riba-roja, l’equip de l’Horta Nord es el favorit per a disputar la final del primer cap de setmana de desembre, que tindrà lloc en el trinquet d’Onda, seu de les finals.

Estan preparant-se les finals de trinquet de l'Edicom-Interpobles
Estan preparant-se les finals de trinquet de l'Edicom-Interpobles

Ja en la divisió de plata, el Tapizados Calse Moixent A i el Caixa Popular Pobla A guanyaren en les seues corresponents partides davant la Pobla B i Riba-roja C. Per a la final de tercera categoría son favorits, després dels enfrontaments d’anada, les formacions del Trinquet de Torrent B i el Manises B. De forma pareguda, l’Onda B i la Pobla D apunten a la final de quarta A, mentre que en quarta B els quasi finalistes son el Socarrades Campanar i el Torrent F. Ja en la competició de juvenils independents, el Bar Mercat Riba-roja H i l’Algimia d’Alfara podrien repetir la final que ja jugaren en el passat campionat autonòmic.

Huí es presenta l'Autonòmic AON d'Escala i Corda a Pelayo

Aquesta nit tindrà lloc el primer acte del torneig més important per als clubs d’escala i corda, la presentació oficial de la 21ª edició del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, gran premi AON.

El trinquet Pelayo de València, la catedral de l’escala i corda, acollirà un any més la presentació de la competició, a partir de les 20 hores de huí dimecres 14 de novembre. L’autonòmic continuarà comptant amb l’empresa AON com a principal sponsor del mateix. Aquesta entitat torna a recolçar el campionat d’escala i corda, després d’haver-ho fet en la pasada temporada.

Més de trenta clubs, que presenten un total de 75 equips a les sis categories del torneig, entraran en competició a finals de novembre, disputant el campionat fins a mitjans de març. Les finals d’aquesta temporada tindran lloc en el remodelat trinquet de la Pobla de Vallbona el cap de setmana del 9 i 10 de març.

Els equips que lluitaran pel títol de la máxima categoría serán Massamagrell, per partida doble, Alfara de la Baronia, Pobla de Vallbona, Alfara del Patriarca, Beniparrell, nou enguany, Marquesat i Riba-roja. Entre tots els clubs participants cal destacar als de Torrent, que es qui més equips presenta amb total de nou, Riba-roja, altre clàssic de la modalitat i que ha inscrit set formacions, o la Pobla de Vallbona, que tindrà sis representants al campionat.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando