Es Noticia
Pelayo gaudeix dels pilotaris del present i futur de la ciutat de València

Pelayo gaudeix dels pilotaris del present i futur de la ciutat de València

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
En Pelayo s’han presentat les escoles de pilota valenciana municipals.
En Pelayo s’han presentat les escoles de pilota valenciana municipals.

En el trinquet del Cap i Casal s’han presentat les escoles de pilota valenciana municipals, en una vesprada molt complicada per la climatología. Pelayo gaudeix dels pilotaris del present i futur de la ciutat de València

Al llarg de la vesprada de hui s’han presentat els alumnes/as que estan matriculats en les escoles municipals de pilota valenciana de la ciutat de València que juguen els Jocs municipals. En total, 8 centres: Borbotó, CEIP Rodríguez Fornos, CEIP Tomas de Montañana, CEIP Gil Polo, CEIP Santa Teresa, IES Maritim, IES Font Sant Lluís i IES Patraix. Els xiquets i xiquetes han gaudit amb l’acte protocol·lari amb una fotografia de tots els centres de la ciutat de València, al costat de Juan Contreras, vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana, Ana Pons, directora de Caixa Popular i el jugador professional de la modalitat d’escala i corda, Fageca. Davant els seus familiars i amics han anat desfilant un a un tots els alumnes. Els alumnes d’infantil, primària i secundària han gaudit també les partides adaptades d’escala i corda, raspall, rebotet, dauet, a més de jocs de cooperació i coordinació per als més xicotets. Els esportistes que han estat presents han arreplegat les samarretes d’aquesta temporada. Aquestes activitats estan organitzades per la Federació de Pilota Valenciana i compten amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València, i l’entitat bancària Caixa Popular.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando