Es Noticia
Oliva tanca este diumenge la sisena edició del Trofeu Mixt Savipecho

Oliva tanca este diumenge la sisena edició del Trofeu Mixt Savipecho

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Félix en el Trofeu Mixt Savipecho 
Félix en el Trofeu Mixt Savipecho 

Setze dies després del seu inici, el VI Trofeu Mixt Savipecho abaixa el teló este diumenge a la localitat valenciana d'Oliva. Serà al trinquet municipal on es congreguen els amants de les modalitats d'escala i corda i de raspall per presenciar les dues finals que decidiran als nous campions del torneig. Un trofeu que va nàixer amb el clar objectiu d'oferir als mateixos recintes les dues modalitats professionals i que, el Trofeu Mixt Savipecho, amb el pas del temps, s'ha convertit en un dels referents quan s'acosta el final de la temporada.

A partir de les 10.30 hores estarà penjada la corda per disputar l'enfrontament en la modalitat de l'alt entre la parella formada per Pere Roc II i Félix, i el trio compost per Francés, Pere i Monrabal II. Els primers aconseguiren el seu bitllet per a la final després de véncer a Puchol II i Santi (60-35) al trinquet el Zurdo de Bellreguard. Pel que fa al trio, passaren a la final gràcies a la seua victòria (60-55) contra Soro III i Javi en la primera semifinal disputada al trinquet municipal de Pedreguer.

A les dotze del migdia està previst que comence la considerada modalitat reina en este municipi de la comarca de la Safor. La partida de raspall congrega per a esta important cita a dues parelles que posaran les coses complicades als seus respectius rivals. Per una part, els pilotaris del Genovés Sergio i Tonet IV vestiran de roig en la final a la qual accediren gràcies a la seua victòria davant de Ian i Raúl (25-20).

Este diumenge hauran d'enfrontar-se a una altra dupla perillosa. Pablo de Barxeta formarà equip amb el local Brisca. Estos dos joves guanyaren al trio de Vercher, Sanchis i Ricardet per un ajustat 25-20 al recinte de Pedreguer. Ara la potència dels dos mitgers, el bon estat de forma de Pablo, i la seguretat de Sergio restant i jugant-la a l'aire, hauran de lluitar per veure quina de les dues formacions aconsegueix el títol. Esta última partida es podrà veure en directe a través de la televisió i el web d'À Punt.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando