Es Noticia
Almussafes presenta els Finalistes de l'individual de Frontó

Almussafes presenta els Finalistes de l'individual de Frontó

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
fronto.jpg
fronto.jpg

El Consistori Municipal d’Almussafes, concretament, el seu saló de plens serà l’escenari on es presenten demà als finalistes de totes les categories del XXXII Campionat Individual de Frontó - Trofeu President de la Generalitat 2018.

Ésta serà la tercera vegada que el frontó Jose Ventura, aculla la final d’aquesta competició després de les finals dels anys 2012 i 2016. En la màxima categoria, en la primera d’aquestes dues finals, Pasqual guanyava a Adrián de Museros, mentre que en la segona era Moro qui vencia de nou al de l’Horta Nord. Enguany la final enfrontarà a Pasqual de La Pobla i a Alejandro de Paterna en la que es una final inèdita i per tant, amb pronòstic incert.

Ésta és la programació de totes les finals:

Dimecres 21 de novembre:
A les 20.00 hores:
Presentació de tots els finalistes

A les 21.00 hores:
FINAL 1ª ENTRE SETMANA:
Paco (CPV Meliana) - Julio (CPV Vinalesa)

A les 22.00 hores:
FINAL 2ª ENTRE SETMANA:
Raúl (CPV El Racó de La Pobla de Vallbona) - Manolo (CPV Castelló)

Dissabte 24 de novembre

A les 18.00 hores:
FINAL 3ª ENTRE SETMANA:
Ricard (CPV Tamborí) - Carles (CPV El Racó de La Pobla de Vallbona)

A les 19.00 hores:
FINAL 3º CATEGORIA:
Moisés (CPV Almussafes) - Edu (CPV Godella)

Diumenge 25 de novembre

A les 10.00 hores:
FINAL 2ª CATEGORIA:
Dani (CPV Almussafes) - Cervera o Arcusa II

A les 12.00 hores, en directe per Àpunt:
FINAL 1ª CATEGORIA:
Pasqual (CPV El Racó de La Pobla de Vallbona) - Alejandro (CPV Paterna)

El III Trofeu Mixt Fundació José Luis López queda definitivamente configurat

El III Trofeu Mixt Fundació José Luis López ha quedat definitivament configurat una vegada aplicats els canvis necessaris en la configuració dels equips a causa de la baixa per lesió de Puchol II.

En el torneig d'escala i corda els tres equips participants són els següents: Soro III, Raúl i Bueno; Francés, Félix i Tomàs II; Genovés II, Javi i Carlos.

En el torneig de raspall les formacions configurades són: Marrahí, Canari i Gabi; Sergio, Brisca i Lorja; Ian, Tonet IV i Raúl.

Les dates de la competició es mantenen d'acord al calendari original.

Les tres sessions dobles de la fase prèvia es completaran el pròxim dissabte (Marrahí contra Sergio en raspall i Soro III contra Genovés II en escala i corda), el dijous 29 de novembre (Ian contra Sergio en raspall i Genovés II contra Francés en escala i corda) i el dissabte 1 de desembre (Ian contra Marrahí en raspall i Soro III contra Francés en escala i corda).

Els dos equips de cada modalitat que obtinguen millors resultats en els seus respectius triangulars es classificaran per a la final. Els dos títols es resoldran el dissabte 8 de desembre.

Totes les partides es disputaran al trinquet Pelayo. Cada jornada començarà amb la competició en la modalitat de raspall i a continuació es jugarà a escala i corda.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando