Es Noticia
Beniparrell i Rafelbunyol apunten a la final del Diputació de Raspall Parelles

Beniparrell i Rafelbunyol apunten a la final del Diputació de Raspall Parelles

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
El club de Borbotó podria copar la final de segona
El club de Borbotó podria copar la final de segona

El cap de setmana passat es jugaren les partides d’anada de la primera categoría del 21é Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de Valencia, en les quals aquestes formacions s’alcaren amb la victòria. Beniparrell i Rafelbunyol apunten a la final del Diputació de Raspall Parelles

En el cas de l’Ajuntament de Beniparrell, la seua visita al trinquet de l’Alqueria d’Asnar va quasi resoldre aquesta eliminatòria, ja que les germanes Ana i Noelia deixaven en 10 a Erika i Myriam. El resultat deixa a les de l’Horta Sud amb quasi els dos peus en la final, ja que jugaran la partida de tornada en el seu carrer de pilota, on no han perdut cap partida en tota la competició. En l’altra semifinal, on s’enfronten Borbotó i Rafelbunyol, la primera partida va quedar més ajustada, quedant el marcador del carrer de Borbotó en un favorable 20 a 25 per a la parella visitant. Anabel i Amparo, jugadores del club de la pedanía de Valencia, deurien remuntar en la partida que queda, en el trinquet de Rafelbunyol, si volen evitar que Victoria i Mar tornen a jugar una final en la present temporada.

Respecte a les semifinals de la divisió de plata, els dos equips presents de Borbotó apunten a la final. Per un costat, el Borbotó B va guanyar 5 a 25 en el seu desplaçament davant el Carraixet Tavernes Blanques, i per l’altre, el Borbotó C va deixar en 15, també a domicili, al Beniparrell B. Ja en quarta A el Beniparrell F va pegar primer davant l’Alzira F, pero el 25 a 15 aconseguit al carrer de l’Horta pot no ser suficient davant la partida de tornada, que es jugarà en el trinquet de la Ribera. Per últim, en quarta B, son el Meliana F, el Sella, el Juanjo Trad. La Valldigna B i el Lanzadera Montserrat C qui han passat a semifinals de la categoria.

En quan a tercera categoría, el pròxim cap de setmana serà decisiu per a conèixer a les finalistes directes que eixiran dels següents equips: Oliva B i Ajuntament de Beniparrell D, empatats al primer lloc amb 28 punts, i el Meliana D, tercera amb només un punt menys.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando