Es Noticia
Els mestres de la pilota protagonitzen l'últim gran trofeu de l'any a València

Els mestres de la pilota protagonitzen l'últim gran trofeu de l'any a València

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Trofeu Mestres Ciutat de València
Trofeu Mestres Ciutat de València

La modalitat d’escala i corda encara ja l’última competició oficial que es disputarà a la ciutat de València esta temporada. Una vegada més, el Trofeu Mestres Ciutat de València – Gran Premi Caixa Popular està enllestit per a oferir el màxim espectacle als fidels espectadors de l’esport valencià. Els mestres de la pilota protagonitzen l'últim gran trofeu de l'any a València

Com és tradició en este trofeu, que celebra enguany la seua edició número dotze, participaran els pilotaris més destacats de l’any i que arriben a este tram de la temporada al nivell que requereix un esdeveniment d’esta importància. 

Com en edicions anteriors, es manté el format d’esta competició curta però intensa. Dues semifinals i una final per coronar als ‘mestres’ de la pilota de la present temporada. Una vegada més, l’Ajuntament de València i la Fundació Esportiva Municipal fan real un torneig tan atractiu com el que està a punt de començar.

Serà el dijous 13 de desembre quan s’inicie la competició amb la primera semifinal entre Puchol II i Héctor i el trio de Genovés II, Raúl i Tomàs II. La segona semifinal es durà a terme el dissabte 15 i enfrontarà a dues parelles, Pere Roc II i Javi contra Soro III i Félix. Les formacions vencedores lluitaran pel preat títol en la final del dissabte 22. Les partides estan programades en sessió vespertina, a les 18.00 hores. 

Trofeu Mestres Ciutat de València
Trofeu Mestres Ciutat de València

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando