Es Noticia
Continua la competició en l'Autonòmic AON d'Escala i Corda

Continua la competició en l'Autonòmic AON d'Escala i Corda

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Els equips de Manises ocupen primeres posicions
Els equips de Manises ocupen primeres posicions

La 21ª edició del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, gran premi AON, segueix avant en les seues sis categories de competició. En el cas de primera el Motos Lopez Massamagrell i l’Ajuntament de Beniparrell ocupen les primeres posicions del grup 1, mentre que l’Alfara de la Baronia, recent subcampió de l’Interpobles de Galotxa, marxa al capdavant del grup 2. La próxima setmana els enfrontaments serán els següents:

Primera categoría grup 1:

Ovocity Marquesat - Motos Lopez Massamagrell A

CPV Alfara del Patriarca A - Ajuntament Beniparrell

Primera categoría grup 2:

A.F. Arquitectura R¡ba-roja A - CPV Riba-roja H

Motos Lopez Massamagrell B - Alfara de la Baronia

Ja en la divisió de plata el Torrent A suma les seues partides per victòries, i ocupa la primera posició del grup 1. Idèntica situación es viu en el grup 2, on l’Amics de la Ribera encapçala la taula. Mentre que en el grup 3 es la Universitat d’Alacant i el Juanjo Trad. La Valldigna els que empaten al front de la classificació. Respecte a la tercera categoría el Manises B, l’Elèctrica Vinalesa A i l’Onda A ocupen en solitari el primer lloc dels seus grups, mentre que Manises A, Riba-roja C, Torrent C i Tamborí A empaten a punts en el grup 3.

Els grups de quarta categoría A están encapçalats per l’Albuixech B i el Caixa Popular Pobla Vallbona F, sent el Torrent G, Manises C i Onda B els liders de quarta B. Per últim, en la competició de promoció, la categoria de juvenils, el Torrent I, l’Algimia d’Alfara i el Carraixet Tavernes Blanques empaten al capdavant del seu grup.

El CESPIVA començara en 2019

El termini de presentació de sol·licituds per a entrar al centre d’especialització de pilota valenciana finalitza demà dimarts 11 de desembre.

Després de 12 mesos d’entrenaments en el CESPIVA, arriba el moment de renovar aquesta promoció que ha estat entrenant a les ordres dels tècnics i entrenadors en les diferents seus dels centres de perfeccionament de raspall i escala i corda. Els esportistes interessats a entrenar en aquests centres poden presentar la documentació en la seu de la Federació de Pilota Valenciana fins al dimarts 11 de desembre. Els esportistes que estiguen federats i estiguen matriculats en les escoles de tecnificació són els que poden presentar les seues sol·licituds, al costat de la planificació esportiva, currículum esportiu, currículum acadèmic i l’informe del seu entrenador de tecnificació…

En la promoció de 2019, segurament es presentaran alumnes que ja han estat en la promoció de 2018 i altres joves promeses que volen optar a estar entrenat sota la disciplina d’Álvaro de Faura, El Moro i Fageca. Les seus d’entrenament del Cespiva estan situades a Piles, la Llosa de Ranes, Montcada i Massalfassar, per als entrenaments tècnics i a Bellreguard, el Genovés, València i Xilxes per als entrenaments físics. Durant el mes de desembre es realitzaran les entrevistes als esportistes que presenten tota la documentació per a formar part d’aquest grup d’entrenament.

Cespiva
Cespiva

Llosa de Ranes, Piles i Bellreguard seus del XIII Individual

Algunes de les millors promeses cerquen el títol individual de la categoria juvenil de la modalitat de raspall

Aquesta vesprada en el trinquet de la Llosa de Ranes s’inicia una nova competició de tecnificació, el XIII Individual de raspall sub-18, on jugaran 24 jugadors de les comarques amb major tradició de la modalitat. La competició es jugara en les seus de les escoles de tecnificació de la Llosa de Ranes, Piles i Bellreguard, jugant-se 25 partides entre els millors jugadors preseleccionats pels tècnics de perfeccionament.

Els jugadors que jugaran la competició en 2018:
Aarón Martinez CPV Oliva
Adrián Carcassona CPV Alcàntera-Càrcer
Adrián López CPV Alcàntera-Càrcer
Andreu Boronat CPV Castelló Rugat
Blai Pons CPV Bellreguard
David Marti CPV Xeraco
Esteban Llacer CPV Quatretonda
Gregorio Ros CPV Bicorb
Guillem Bolo CPV Bellreguard
Javi Gonzalez CPV Oliva
Javi López CPV Bellreguard
Joan Mena CPV Bellreguard
Joan Pastor CPV el Genovés
Jordi García CPV Oliva
Jorge Sanchis CPV el Genovés
José Ramón CPV el Genovés
Juan Carlos CPV Xeraco
Marc Ortega CPV Alcàntera-Càrcer
Marc Terrades CPV Bellreguard
Nicolás Argente CPV Bicorb
Rafa Giner CPV Alcàntera-Càrcer
Raimon Suarez CPV Alcàntera-Càrcer
Ramón Domenech CPV Alcàntera-Càrcer
Sergio Sanchis CPV Bicorb

La temporada passada el campió va ser Iván Esparza d’Ontinyent, que guanya en la final a Rafa Pla, campió en 2016. A partir de les 19:30 hores, començara la competició, en el trinquet de la Llosa de Ranes, amb les tres primeres partides d’aquesta competició que es disputa en el mes de desembre.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando