Es Noticia
Els últims campions de Raspall Parelles, Bicorp i Beniparrell

Els últims campions de Raspall Parelles, Bicorp i Beniparrell

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Les partides de quarta A i C tancaren les finals masculines
Les partides de quarta A i C tancaren les finals masculines

Les intenses jornades de les finals del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeo Diputació de Valencia, es completaren la vesprada del diumenge en el trinquet del Genovés. Els últims campions de Raspall Parelles han sigut, Bicorp i Beniparrell

La final corresponent a la categoría quarta A va ser la més renyida de totes les jugades en el trinquet de la Costera, ja que fins a l’últim joc no es va conèixer al campió. Els joves de l’escola de Bicorp sumaven els quatre quinzes definitius davant els seus rivals de la Safor, el Real de Gandia B. Tancant la competició es disputava la final de quarta C, on l’Ajuntament de Beniparrell J i l’Ovocity Marquesat A vivien la seua primera final de raspall masculí. Els nervis dels jugadors eren evidents els primers quinzes de la partida, pero poc a poc es centraven en jugar realment el que saben. Després d’alternar el domini entre un equip i l’altre, la partida es decantava a favor de l’equip de l’Horta, que aconseguien deixar en un ajustat 25 per 15 el marcador final. El regidor d’esports del Genovés, i president del club de pilota local, Juan Sanchis, va lliurar els trofeus als equips finalistes.

Final quarta categoría A:
CPV Bicorp D (Nicolas, Alex, Sergio) - 25
30 i Val Real de Gandia B (David, Ruben) - 20
Final quarta categoría C:
Ajunt. Beniparrell J (Oscar L., Carlos, Oscar D.) - 25
Ovocity Marquesat A (Salva, Vicent) -15

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando