Es Noticia
La Pilota Valenciana estarà present en el festival itinerant la Colla en Ruta d’À Punt

La Pilota Valenciana estarà present en el festival itinerant la Colla en Ruta d’À Punt

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
La Gran Festa de La Colla d'À Punt.
La Gran Festa de La Colla d'À Punt.

La Federació de Pilota Valenciana formarà part del festival itinerant “La Colla en Ruta d’À Punt” que tindrà lloc aquest pròxim dissabte 22 de Desembre als Jardins de Vivers de València.

Aquesta nova edició de la Colla en Ruta comptarà amb un complet programa d’activitats, tallers i concerts als quals es podrà accedir de forma gratuïta. Al voltant de 10.000 persones assistiren a la primera edició de La Colla en Ruta a Castelló.

Els personatges més populars dels mitjans públics valencians, com ara els Bíters, tindran un protagonisme especial durant la jornada i interactuaran amb el públic. La Colla en Ruta compta també amb la participació d’alguns dels programes més coneguts de la graella televisiva d’À Punt.

Les portes del festival s’obriran a les 11 hores del matí i el mateix s’allargarà fins ben entrada la vesprada, al voltant de les 20:00 hores.

La Fedpival comptarà amb un stand de promoció de la pilota valenciana i amb un espai de joc on els xiquets i xiquetes assistents podran conèixer de primera mà l’esport de pilota valenciana i practicar la modalitat de raspall.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando