Comença la segona volta de l'Autonòmic AON d'Escala i Corda
Secciones

Comença la segona volta de l'Autonòmic AON d'Escala i Corda

Un contenido de:
ElDesmarque

Viernes, 11 de enero de 2019. 14:50
El club de Riba-roja apunta alt en varies categories
El club de Riba-roja apunta alt en varies categories

Amb els nadals ja en el record, torna la competició en el principal torneig de clubs d’escala i corda, el gran premi autonòmic AON. Comença la segona volta de l'Autonòmic AON d'Escala i Corda

En el grup A de la máxima categoría l’Ajuntament de Beniparrell domina en solitari la classificació, tres punts per davant del Motos Lopez Massamagrell A. La jornada que tindrà lloc aquest cap de semana farà jugar com a visitant als liders de l’Horta Sud davant l’Ovocity Marquesat. En el cas del Massamagrell, també jugaran fora, pero davant l’Alfara del Patriarca A. Cal destacar que en breu els alfarers tindran disponible per fí el seu propi trinquet.

L’Alfara de la Baronia, un dels equips més potents de la modalitat de les últimes temporades, empata al primer lloc del seu grup amb el Motos Lopez Massamagrell B, tot i que els de l’Horta Nord tenen una partida menys. El cap de setmana ens deixa els següents enfrontaments en aquest grup: el Massamagrell rebrà al seu trinquet al Riba-roja H; mentre que l’A.F. Arquitectura Riba-roja A jugarà en casa davant el líder del Camp de Morvedre.

Respecte a la divisió de plata, el Poliesportiu Massalfassar A i Caixa Popular Meliana A empaten al primer lloc del grup 1. En el grup 2 es el Guerrer de Moixent A qui ocupa la primera plaça en solitari, per davant del Moncada A i Torrent B. Per últim, la Universitat d’Alacant, La Valldigna i Murla empaten al capdavant del grup restant. En la competició juvenil es l’escola d’Algimia d’Alfara qui marxa en primer lloc, un punt per davant del Bar Mercat Riba-roja G, i a dos del Torrent I.

Enviar comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

ElDesmarque te avisa si pasa algo importante

¿De qué quieres que te informemos?