Es Noticia
La nova edició de la Copa GVA ja està configurada

La nova edició de la Copa GVA ja està configurada

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Pau de Gavarda jugarà la Copa GVA amb la Pobla de Vallbona
Pau de Gavarda jugarà la Copa GVA amb la Pobla de Vallbona

La present edició de la Copa Generalitat, que enguany es jugarà a la modalitat de raspall, ja coneix les seues eliminatòries.

En el sorteig fet aquesta mateixa vesprada en la seu de la Federació de Pilota Valenciana, els creuaments de semifinals en la categoría senior han quedat configurats de la següent manera: en la primera semifinal el Top Recambios Castell de Castells, provinent del campionat de perxa, jugarà la partida d’anada en casa davant l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, que va aconseguir entrar en la competició al proclamar-se campió de l’Autonòmic de Frontó Parelles; en la segona semifinal serán el Lanzadera Montserrat, amb plaça com a equip de galotxa, i El Dau Rafelbunyol, com a guanyador de la Supercopa de Raspall, els que jugaran la primera partida en casa del club de la Ribera. Les partides d’anada están previstes per al cap de setmana del 26 de gener, mentre que les de tornada es jugarien el del 2 de febrero; disputant-se la final el diumenge 10 de febrer pel matí en el trinquet de Piles.

Respecte a la competició en la categoria juvenil, els tres equips inscrits s’enfrontaran en una lliga entre ells, jugant la primera partida el pròxim cap de setmana, 19-20 de gener, entre l’Ajuntament de Beniparrell i el Lanzadera Montserrat. La segona partida será entre el Montserrat, de nou, i El Dau Rafelbunyol el cap de setmana del 26 de gener, mentre que la tercera i última partida tindrà lloc el 2-3 de febrer en el trinquet de Rafelbunyol entre l’equip local i el Beniparrell. Els dos millors classificats serán els que jugaran la final de Piles el 10 de febrer.

Els circuits de tecnificació femenins comencen a Sueca

Les jugadores més destacades dels Clubs de pilota i que entrenen a les escoles de tecnificació jugaran els Circuits femenins de raspall

Dissabte que ve 19 gener comencen les competicions de tecnificació femenina, els Circuits de raspall, on jugaran les millors jugadores que han estat entrenant en les concentracions i entrenaments al costat dels tècnics de perfeccionament. En el trinquet Eusebio de Sueca començara aquesta nova competició que durant cinc setmanes intenses es podrà seguir a l’elit de la modalitat, amb partides de raspall de gran qualitat. Cada jornada es podrà gaudir de quatre partides, que començaran a les 17.30 hores. Per clubs, Borbotó tindrà a cinc jugadores, Oliva, Beniparrell i Bicorb, tres jugadores respectivament, Alqueria d´Asnar, dos jugadores, Meliana, Tavernes Blanques, Moixent i Rafelbunyol, una jugadora.

Jugadores preseleccionades per a jugar les competicions de tecnificació per equips de raspall.
CIRCUIT SUB-18 DE RASPALL
Adriana CPV Borbotó
Aina CPV Meliana
Cristina CPV Oliva
Erika CPV Alqueria d´Asnar
Irene CPV Borbotó
Júlia CPV Beniparrell
Marta CPV Tavernes Blanques
Miranda CPV Oliva
Natalia CPV Bicorb
Nerea CPV Moixent

CIRCUIT SUB-23 DE RASPALL
Aida CPV Bicorb
Amparo CPV Borbotó
Ana Puertes CPV Beniparrell
Anabel CPV Borbotó Fanni CPV Oliva
Mar CPV Bicorb
Mireia CPV Borbotó
Myriam CPV Alqueria d´Asnar
Noelia CPV Beniparrell
Victoria CPV Rafelbunyol

Aquest dijous es presentaran els equips en el trinquet de Pelayo, a les 20 hores, on també estaran presents representants de la Federació de Pilota Valenciana i de Caixa Popular, l’entitat que col·labora en les competicions de tecnificació femenina al costat de la Fundació de Trinidad Alfonso i les administracions.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando