Es Noticia
A Alcàsser i Meliana disfrutaran de les Trobadas femenines de raspall

A Alcàsser i Meliana disfrutaran de les Trobadas femenines de raspall

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
A Alcàsser i Meliana disfrutaran de les Trobadas femenines de raspall
A Alcàsser i Meliana disfrutaran de les Trobadas femenines de raspall

Les pròximes setmanes moltes xiquetes participaran en aquestes jornades on participaran 25 escoles i 58 equips de les tres províncies en la modalitat de raspall

Les xiquetes a poc a poc es van incorporant a les diferents activitats i competicions del programa esportiu dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana en les seues diferents modalitats. Aquesta temporada novament es realitzaran les trobadas femenines de raspall, on participaran esportistes de 25 escoles: Alcàsser, Alfara del Patriarca, Almassora, Castelló, Amics de la Ribera, Beniarbeig-El Verger, Bicorb, Castelló de la Plana, El Campello, Foios, el Genovés, Godelleta, Marquesat, Meliana, Moixent, Oliva-Santa Anna, Ondara, Pedreguer, Quatretonda, Rafelbunyol, Tavernes Blanques, València-Fornos, València-Patraix, València-Tomas de Montañana, Valldigna, Xaló. En total seran 58 equips que aniran jugant les pròximes setmanes en diferents seus de les nostres comarques on s’iniciaran a participar en competicions de xiques. Moltes d’aquestes xiquetes debuten aquesta temporada en aquestes jornades on el principal objectiu és que les xiquetes gaudisquen i a poc a poc s’animen a participar en noves activitats. Aquestes activitats estan organitzades per la Federació de Pilota Valenciana i la Generalitat Valenciana i compten amb la col·laboració de les poblacions participants. Aquest pròxim diumenge 20 de gener es realitzen les primeres jornades en les localitats de Meliana i Alcàsser, a partir de les 9:30 hores.

La Fundació per la Pilota Valenciana convoca a los medios de comunicación para explicar su nuevo proyecto para el 2019

D'altra banda, la Fundació per la Pilota Valenciana (FUNPIVAL) ha reunit aquest dimecres, dia 16 de gener, a un important nombre de periodistes i mitjans de comunicació en un menjar on el plat principal ha sigut la presentació del nou projecte de gestió per a l'any 2019 i la demanda de col·laboració per a l'impuls de la pilota professional.

Mitjans de comunicació i Pilota
Mitjans de comunicació i Pilota

El coordinador de la pilota de la Direcció General d'Esports de la Comunitat Valenciana, Sebastià Giner, ha sigut l'encarregat d'explicar davant els presents el perquè de la necessitat de crear la Fundació i els objectius que persegueix. A continuació, han sigut el secretari-gerent, Javier Nadal, i el delegat de l'àrea esportiva, Tino Bendicho, els que han detallat les novetats, les bases i les màximes prioritats del seu nou projecte per al present exercici. En profunditat han desenvolupat qüestions tals com:

1. Calendari de la competició
2. Contractació dels jugadors professionals
3. Ranquing comercial
4. Reglament intern, de joc i dels trinquets
5. Gestió de la Comunicació dels esdeveniments socials i esportius i de Patrocini.

Sense ser una roda de premsa a l'ús, els periodistes han compartit taula i estovalles després de la presentació. Ací han tingut l'oportunitat d'exposar tots els seus dubtes respecte al projecte i al futur de la competició professional. La Fundació ha satisfet totes les qüestions plantejades sobre la taula i el seu president, José María Soriano ha animat als mitjans a col·laborar per a fer més gran aquest esport, ja no només per l'interès que suscita sinó perquè “és alguna cosa pròpia que forma part de la identitat dels valencians”, ha expressat. “La vostra ajuda és fonamental”, ha conclòs. 

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando