Es Noticia
Presentats els equips dels Circuits femenins de Raspall a Pelayo

Presentats els equips dels Circuits femenins de Raspall a Pelayo

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Presentació dels equips dels Circuits femenins de tecnificació 2019
Presentació dels equips dels Circuits femenins de tecnificació 2019

En el trinquet del Cap i Casal es van presentar els equips de 2019 d’aquestes competicions de tecnificació en la modalitat de raspall.

Al llarg del mes de gener i febrer arranca la temporada esportiva de les dones amb les primeres competicions importants d’aquest nou any, els Circuits de tecnificació de raspall sub-18 i sub-23. En aquestes competicions les millors esportistes dels clubs juguen en diferents equips amb companyes d’altres clubs, sent l’única competició oficial amb aquestes característiques.

Aquesta temporada novament jugaran cinc parelles en cadascuna de les categories amb la presència de les millors jugadores, estaran presents 20 esportistes que intentaran guanyar aquest prestigiós títol. Les competicions comencen demà vesprada en el trinquet Eusebio de Sueca i es jugaran varies jornades fins al diumenge 17 de febrer, dia que es disputaran les finals del sub-18 i sub-23. Es jugaran un total de 24 partides en els trinquets de Sueca, la Llosa de Ranes i Alcàsser.

El dijous es van presentar els equips en el trinquet de Pelayo amb la presència de la vicepresidenta de la Federació de Pilota Valenciana, Ana Belén Giner, una de les jugadores pioneres del raspall femení i la jugadora amb més títols d’aquest àmbit al costat d’Ana Pons, responsable de Caixa Popular, l’entitat bancària valenciana que col.labora amb la tecnificació femenina i un dels principals patrocinadors del nostre esport autòcton. Ambdues van animar als jugadores a continuar gaudint i millorant amb aquestes competicions ja que són les abanderaes d’una nova època on cada dia hi ha més xiques que s’inicien en la pilota valenciana i que volen millorar a nivell esportiu en els seus clubs i a les escoles de perfeccionament per a ser grans esportistes i un exemple per a les noves generacions de xiquetes que s’animen amb el raspall,.. També van estar presents les protagonistas acompanyades dels seus familiars i amics.

Equips de la IV Edició dels Circuits de tecnificació femenins:

CIRCUIT SUB-18 DE RASPALL

- Erika CPV Alqueria d´Asnar - Aina CPV Meliana

- Irene CPV Borbotó - Miranda CPV Oliva

- Marta CPV Tavernes Blanques - Adriana CPV Borbotó

- Natalia CPV Bicorb - Júlia CPV Beniparrell

- Nerea CPV Moixent - Cristina CPV Oliva

CIRCUIT SUB-23 DE RASPALL

- Aida CPV Bicorb - Amparo CPV Borbotó

- Ana CPV Beniparrell - Mireia CPV Borbotó

- Anabel CPV Borbotó - Noelia CPV Beniparrell

- Mar CPV Bicorb - Myriam CPV Alqueria d´Asnar

- Victoria CPV Rafelbunyol - Fanni CPV El Verger

Hui els clubs de raspall es reuneixen en la FPV

Aquesta vesprada, en la seu de la Federació de Pilota Valenciana del carrer Marques de San Juan de Valencia, els clubs de la modalitat están citats per a l’assemblea anual de clubs de raspall.

A partir de les 18 hores están citats els clubs de la modalitat que compten amb equips femenins, ja que el principi de la reunió tractarà de la composició del pròxim Campionat Autonòmic de Raspall, trofeu Diputació de Valencia, on participaran més de quaranta equips, repartits en cinc categories. Així com fer el sorteig dels emparellaments del pròxim Individual Autonòmic Femení.

Ja al voltant de les 20 hores, es passarà a raonar sobre les propostes federatives i dels clubs, el calendari del 2019, augmentar les categories femenines que juguen amb pilota de vaqueta… En quan totes les propostes s’hagen plantejat i debatut, aplegarà el moment de la distribució dels equips masculins de l’Autonòmic de Raspall, que enguany compta amb sis categories de competició, on jugaran mig centenar de formacions.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando