Es Noticia
Definides les semis de primera de l’Autonòmic AON d’Escala i Corda

Definides les semis de primera de l’Autonòmic AON d’Escala i Corda

DMQ
Foto autor
ElDesmarque
Beniparrell.
Beniparrell.

Amb la lliga regular ja completada de la màxima categoria del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, gran premi AON, i en el qual colabora la Diputació de Valencia, ja coneixem els creuaments de semifinals.

En la primera de les eliminatòries seran l’Alfara de la Baronia, vigent subcampió del torneig, i l’Ajuntament de Beniparrell els que s’enfrontaran per una plaça en la final. L’equip de l’Horta Sud es la primera ocasió que aplega a unes semifinals en la categoria absoluta, i va tancar en primer lloc la fase regular del seu grup. La partida d’anada tindrà lloc el cap de setmana del 16-17 de febrer, en el trinquet d’Algimia, seu del club del Camp de Morvedre. L’altra semifinal tindrà a l’Ovocity Marquesat i al Motos Lopez Massamagrell B com a protagonistes. En la formació de l’Horta Nord figuren jugadors que la temporada pasada es varen proclamar campions del torneig, com Alberto de Pelayo o el Xato d’Almenara, i han tancant la lligueta al capdavant del seu grup. La primera partida d’aquesta eliminatoria es jugaría la setmana próxima previssiblement en el trinquet d’Alcàsser, seu del Marquesat per aquesta competició. La gran final està prevista per al diumenge 10 de març, en el reformat trinquet de la Pobla de Vallbona, amb les càmeres d’Àpunt en directe.

La resta de categories viuran aquest cap de semana la última jornada de la lliga regular. En la divisió de plata apunten a la fase final el Caixa Popular Meliana, Caixa Popular Pobla, Industa Moncada, Moixent i Amics de la Ribera. Mentre que en tercera podrien ser semifinalistes Manises, Torrent, Faura, Riba-roja i Onda. Respecte a la categoria de promoció de juvenils, tot i quedar una jornada, els semifinalistes seran Algimia d’Alfara, Riba-roja, Tavernes Blanques i Torrent.

Tot preparat per a l'inici del Diputació d'Alacant

El proper dimecres dia 13 de febrer, el MARQ d’Alacant acollirà la presentació de les que seran la XXXV Lliga a Llargues i la XXVII Lliga de Palma, ambdues incloses en el patrocini de la Diputació d’Alacant.

Aquesta edició es presenta amb un total de 62 equips, dividits en 25 formacions en la lliga de llargues i 37 en la de palma. Per categories, en llargues, tindrem un grup de 8 equips en primera categoria, 7 en segona, altres 7 en tercera i 3 en juvenils. Pel que fa a la lliga de palma, hi haurà 8 equips en primera, 12 en segona i 17 en tercera.

La lliga arrancarà el pròxim 16 de febrer i s’allargarà fins el cap de setmana del 6 i 7 de juliol quan es disputen totes les finals al Carrer Major de Relleu, població que recolza d’una manera clara i ferma el món de la pilota valenciana en la seua vessant de les modalitats a ratlles.

Enguany defensarà títol en primera de llargues la fort formació de Benidorm, mentre que Orba farà el mateix però en primera de palma. Menció especial mereix també el club de Sella que aporta sis equips a la competició, sent el club que més formacions inscriu. A més, també molt destacable els clubs de Parcent, Agost i Sella, que presenten un equip en la categoria juvenil.

0 comentarios
Escribir comentario 0 comentarios
Deja una respuesta

Información básica de Protección de Datos:
Responsable de los datos: El Desmarque Portal Deportivo, S.L.
Finalidad: con la que se tratan sus datos personales: gestión de comentarios en el blog.
Derechos que le asisten: podrá acceder, rectificar y suprimir los datos, así como revocar la autorización para el tratamiento de los datos, ejercitar los derechos de limitación, portabilidad, y a no ser objeto de decisiones automatizadas dirigiéndose por escrito a la dirección: legal@eldesmarque.com.
Información adicional: puede consultar la información detallada en el siguiente enlace: https://www.eldesmarque.com/politica-de-privacidad (apartado “Gestión de comentarios en foros y blogs”).

Cancelar

Cargando